به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز؛ مجید جودی در خصوص ارزیابی از میزان خسارتهای وارده به واحدهای مسکونی در روستاها و شهرهای کوچک، اظهار کرد: با توجه به حجم بارندگی که در منطقه رخ داد و در یکصد سال اخیر بیسابقه بود پیشبینی خسارتهای گستردهتر در استان شده بود، اما با توجه به آنکه در سالهای گذشته ۶۰ درصد واحدهای مسکونی جنوب سیستان و بلوچستان نوسازی و مقاومسازی شد که این میزان مقاوم سازی ۶ درصد بالاتر از میانگین کشوری است؛ میزان خسارت به واحدهای مسکونی کمتر از پیشبینیها بود.
بیشتر بخوانید:
خسارت ۷۰۰۰ میلیونی سیل به کشاورزی سیستان و بلوچستان
معاون امور بازسازی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی ادامه داد: عمدتا واحدهایی که تحتتاثیر بارندگیها قرار گرفتند خانههای خشت و گلی بودند و طبق ارزیابیها، حدود ۵۵۴ واحد احداثی و حدود ۲ هزار واحد نیازمند تعمیرات در مناطق سیلزده شناسایی شد.
وی توضیح داد: برای واحدهای احداثی برنامهریزی شده است تا ۳۵۰ میلیون تومان تسهیلات کم بهره به ازای هر واحد تخصیص یابد. همچنین میزان تسهیلات بلاعوض برای هر واحد نیز ۸۰ میلیون تومان است که به زودی در دولت تصویب و ابلاغ خواهد شد.
جودی توضیح داد: عملا پرداخت تسهیلات با تشکیل پروندهها از امروز در مناطق سیلزده از محل منابع بنیاد مسکن آغاز شده است. بنیاد مسکن انقلاب اسلامی منتظر مصوبه دولت نشده و عملیات بازسازی آغاز شده است. با مصوبه و ابلاغ پرداخت تسهیلات از سوی دولت عملیات بازسازی سرعت بیشتری میگیرد.
انتهای پیام/
نظر شما