۱۰۰۰ دانشجوی مشهدی به طرح پویش می‌پیوندند/ تحصیل ۱۰ هزار مهارت‌جو در دانشکده‌های مهارت و کارآفرینی خراسان رضوی

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی و مشهد گفت: با توجه به اینکه بخش عمده ای از مشکل بیمه ای دانشجویان طرح پویشی حل شده است، پیش بینی می‌کنیم ظرفیت دانشجویان طرح پویشی ما امسال به ۱۰۰۰ نفر افزایش پیدا کند.  

محسن مرادی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی و مشهد در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز با اشاره به نامگذاری شعار امسال با عنوان «جهش تولید با مشارکت مردم» و نقش دانشگاه در تحقق آن اظهار کرد: دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان دانشگاهی که ارتباط زیادی با جامعه و مردم دارد نقش موثری در تحقق شعار سال میتواند داشته باشد به این معنا که حوزه های مختلف آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و فناوری ما هریک به نوعی میتواند مشوق حضور مردم در فعالیت های تولیدی باشد.

بیشتر بخوانید:

۳۳۰۰ دانشجوی خارجی در واحد مشهد تحصیل می‌کنند/ درخواست اساتید پاکستانی برای گذراندن دوره آموزشی در دانشگاه آزاد اسلامی

وی ادامه داد: در حوزه تولید صنعتی، دانشگاه آزاد اسلامی مشهد با راه اندازی سرای نوآوری ساخت و تولید و کارخانه نوآوری در فضایی به مساحت ۵ هزار متر بیش از ۴۰ قطعه‌ساز را در فضای تولید به مشارکت گرفته است که با هماهنگی یکدیگر در فضای شرق کشور کار تولید قطعه و تبدیل فناوری به محصول را انجام می‌دهند.

مرادی با اشاره به اینکه سرای نوآوری ساخت و تولید و کارخانه نوآوری دانشگاه آزاد مشهد از ۵ ماه گذشته آغاز به کار کرده است، افزود: در حال تولید دستگاه‌های هایتک(high tech) در این فضا هستیم و در چند سال آینده دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان یک تولیدکننده در شرق کشور شناخته خواهد شد و در ترویج فرهنگ ساخت و تولید در شرق کشور مشارکت دارد.

پیش‌بینی درآمدزایی ۲۰۰ میلیارد ریالی در اولین سال فعالیت

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی و مشهد خاطرنشان کرد: خوشبختانه در سرای نوآوری ساخت و تولید چیزی حدود ۴۰ شرکت دانش بنیان با ظرفیت ۴۰۰ نفر اعم از دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه آزاد اسلامی به ما کمک میکنند. ما اعتقاد داریم مشارکت در تولید باعث بهتر شدن فضای تولید و کسب و کار خواهد شد که به نوعی منجر به امیدآفرینی میان دانشجویان هم شده است و پیش بینی میکنیم این سرا در اولین سال فعالیت خود بالغ بر ۲۰۰ میلیارد ریال درآمدزایی داشته باشد.

وی با اشاره به وجود ۵ مرکز تحقیقاتی و ۳ سرای نوآوری در استان خراسان رضوی گفت: به غیر از هسته های فناور ما که تعداد قابل توجهی دارند قریب به ۳۳ شرکت دانش بنیان نیز در سراهای دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان رضوی مستقر هستند و کار تولید را انجام میدهند که قطعا حمایت از این شرکتها و رفع موانع آنها باعث افزایش تولید خواهد شد و افزایش مشارکت مردم را به دنبال دارد.

مرادی اضافه کرد: در حوزه های فرهنگی نیز تشکل های دانشجویی، کانون ها و همه کسانی که دغدغه فرهنگ را دارند به تولید محتوا و برنامه های فرهنگی فراخواندیم. دانشگاه آزاد اسلامی مشهد به عنوان یک قطب فرهنگی در غرب این استان مطرح شده است که مورد تایید مراجع عظام تقلید این استان، تولیت آستان قدس رضوی و نماینده ولی فقیه در استان قرار گرفته است و خوشبختانه برنامه های فرهنگی ما دو ویژگی محتوای فاخر و ماندگار دارد از این جهت فاخر محسوب میشود که کار یک کار دانشگاهی و با مشارکت نخبگان است و ماندگار از این جهت است که همه اقشار مردم را مخاطب خود قرار داده است.

وی افزود: در حوزه پژوهش هم با توجه به اینکه دانشگاه آزاد اسلامی یک دانشگاه حل مسأله است یکی از مأموریت‌ها این است که دانشگاه هم مشکل جامعه را حل کند و در متن جامعه حضور داشته باشد که خوشبختانه چندین موضوع پژوهشی که از چالش های استان است محققان ما در حال بررسی هستند و در قالب تزهای دکتری و کارشناسی ارشد کار پژوهش را آغاز کرده اند و به نظر می‌رسد این روند در آینده نزدیک موجب مشارکت بیشتر مردم در حوزه تولید خواهد شد.

مرادی تصریح کرد: بر اساس سند آمایش و سند تحول و تعالی دانشگاه آزاد اسلامی، اولویت های استان به حوزه های مختلف صنایع غذایی، گردشگری و زائر و ساخت و تولید مشخص شده که اولویت های پژوهشی ما هم با توجه به این برنامه آمایشی در همه حوزه ها احصا شده. شهرهای نیشابور، قوچان، سبزوار و مشهد در حوزه صنایع غذایی ورود کرده اند ضمن اینکه دانشکده کشاورزی غذا و فراسودمندها نیز به صورت اختصاصی در این فضا ورود خواهد کرد تا امنیت غذایی را در این منطقه از کشور رصد و محقق کنند. در حوزه زائر و گردشگر هم تفاهم نامه خوبی با آستان قدس رضوی منعقد کرده ایم و با همه دغدغه مندان این حوزه تحقیقات مشترکی را آغاز کرده ایم.

جهش تولید با دانشگاه‌های مهارت‌محور محقق می‌شود

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی و مشهد با تأکید بر اینکه جهش تولید با دانشگاه‌های مهارت‌محور محقق می‌شود خاطرنشان کرد: در حوزه مهارت هم مراکز آموزش مهارت و دانشکده های مهارت و کارآفرینی در دانشگاه آزاد اسلامی شکل گرفته است که دانشکده های مهارت و کارآفرینی ما بستر خوبی برای مشارکت مردم در تولید محسوب میشود چرا که ضعف مهارتی که در کارگاه ها و کارخانجات ما وجود دارد را در دانشگاه به خوبی احصا کرده ایم و مهارت های لازم را در کارگاه ها و آزمایشگاه ها به دانشجویان آموزش می‌دهیم.

تحصیل ۱۰ هزار مهارت‌جو در دانشکده های مهارت و کارآفرینی

وی با اشاره به وجود بیش از ۱۰ هزار مهارت جو در دانشکده های مهارت و کارآفرینی استان خراسان رضوی تصریح کرد: طبیعتا افزایش مهارت دانشجویان در نهایت منجر به افزایش تولید خواهد شد و تحقق شعار سال با مشارکت مردم و جهش در تولید اتفاق خواهد افتاد. در حال حاضر ۳ دانشکده مهارت و کارآفرینی در مشهد، سبزوار و نیشابور راه‌اندازی شده است.

حضور بیش از ۱۰۰ شرکت بزرگ تولیدی در رویداد صدرا

مرادی به اجرای طرح پویش در دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان یکی از مصادیق تحقق شعار سال اشاره و خاطرنشان کرد: هفته آینده پنجم و ششم خرداد ماه، رویداد صدرا را در واحد مشهد برگزار خواهیم کرد که شاهد حضور بیش از صد شرکت بزرگ تولیدی شرق کشور در دانشگاه هستیم که اینها دانشجویان ما را محک خواهند زد و تعدادی از دانشجویان ما که تمایل داشته باشند در صنعت خاص وارد عرصه مهارت آموزی شوند ارتباط خواهند گرفت و هم وارد بازار کار می‌شوند و هم شرایط آشنایی با تکنولوژی را پیدا می‌کنند.

ثبت نام ۶۰۰ دانش آموز در طرح پویش مدارس

وی افزود: در حال حاضر ۳۰۰ نفر از دانشجویان واحد مشهد در کارخانجات مربوط به صنایع دفاعی، ایران خودرو و صنایع پخت مشهد وارد طرح پویش شده اند ضمن اینکه در حال اجرای طرح پویش در عرصه مدارس نیز هستیم و در رشته هایی چون علوم تربیتی، مشاوره، آموزش ابتدایی و روانشناسی ظرفیت ۶۰۰ نفری را ثبت نام کرده ایم و به زودی با رهنمودهایی که دانشکده تعلیم و تربیت اسلامی خواهد داشت فضای مهارت آموزی را تجربه خواهند کرد بنابراین یکی از مصادیق تولید و جهش تولید هم میتواند طرح پویش باشد چرا که اگر دانش آموز و دانشجوی ما بتواند در کنار درس، مهارت آموزی کند طبیعتا به یک صنعت گر و یک فرد حرفه ای در ساخت و تولید مبدل خواهند شد.

۱۰۰۰ دانشجوی جدید وارد طرح پویش می‌شوند

مرادی با اشاره به اینکه سال گذشته ۳۰۰ نفر از دانشجویان این استان وارد طرح پویش شدند، ادامه داد: با توجه به اینکه بخش عمده ای از مشکل بیمه ای دانشجویان طرح پویشی حل شده است و این مهم اصلی ترین چالش ما با صنعت برای اجرای طرح پویش بود پیش بینی می‌کنیم ظرفیت دانشجویان طرح پویشی ما امسال به ۱۰۰۰ نفر افزایش پیدا کند.

انتهای پیام/

کد خبر: 1231045

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =