آزمون دکتری وزارت بهداشت برای اتباع خارجی/ شرایط ثبت نام در آزمون اعلام شد

اتباع خارجی متقاضی آزمون ورودی در دوره دکتری تخصصی رشته های گروه پزشکی سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۳ علاوه بر شرایط عمومی و اختصاصی آزمون، باید دارای شرایط اختصاصی نیز باشند.

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز؛ ثبت نام برای شرکت در آزمون دکتری تخصصی (Ph.D) و دکتری تخصصی پژوهشی/ فناوری محور (Oriented-Technology/Research by Ph.D) رشته‌های علوم پایه پزشکی، بهداشت و تخصصی و دندانپزشکی سال ۱۴۰۳ از روز گذشته هشتم تیر ماه جاری آغاز شد و تا ۱۶ این ماه ادامه دارد.

اتباع خارجی متقاضی شرکت در آزمون ورودی در دوره دکتری تخصصی رشته های گروه پزشکی سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۳ علاوه بر شرایط عمومی و اختصاصی آزمون، باید دارای شرایط دیگری نیز باشند. بر این اساس پذیرفته شدگان غیرایرانی ملزم به مطالعه دقیق مندرجات دفترچه راهنمای آزمون بوده و در صورت عدم احراز شرایط مندرج در دفترچه، هیچ عذری مبنی بر عدم اطلاع از مفاد دفترچه پذیرفته نیست.

شرکت کلیه داوطلبان غیرایرانی مقیم در ج.ا.ایران به طور آزاد بلامانع است و داوطلبان موظف به کسب ۱۰۰ درصد نمرهی حدنصاب قبولی خواهند بود؛ ولی در خصوص دانشجویانی که با ادامه تحصیل آنان به صورت بورس موافقت به عمل آمده است، می بایست ۷۰ درصد حدنصاب نمرهی نفر آخرین فرد پذیرفته شدهی ایرانیِ سهمیه آزاد آن رشته را کسب نمایند.

این افراد لازم است هنگام ثبت نام، معرفی نامه ای مبنی بر موافقت با بورس را از طریق مرکز خدمات آموزشی وزارت بهداشت دریافت و همراه سایر مدارک، نسخه اصلی را اسکن کرده و ارسال کنند.

فقط اتباع غیرایرانی مقیم جمهوری اسلامی ایران و دارای اقامت قانونی، مجاز به شرکت در آزمون هستند. ثبت نام اتباع مذکور در آزمون منوط به داشتن یکی از مدارک اقامتی یا شناسایی زیر است:

  1. گذرنامه دارای حداقل شش ماه مجوز اقامت
  2. دفترچه پناهندگی سیاسی صادره از طرف نیروی انتظامی جمهوری اسالمی ایران (تأییدیهی نیروی انتظامی در مورد اصالت و اعتبار آن ضروری است).
  3. کارت هویت ویژه اتباع غیرایرانی دارای اعتبار در همان سال بر اساس اعلام اداره کل امور اتباع و مهاجرین خارجی وزارت کشور
  4. آخرین کارت آمایش معتبر بر اساس اعلام ادارهی کل امور اتباع و مهاجرین خارجی وزارت کشور پذیرش و ثبت نام اولیه متقاضیان تحصیل فرزندان طالب مرکز جامعه المصطفی (ص) العالمیه بر اساس گذرنامه و اقامت صادرهی آن مرکز بلامانع بوده و ثبت نام قطعی و ادامه تحصیل آنان منوط به اخذ گذرنامه و روادید تحصیلی و اقامت قانونی است.
  5. چنانچه پذیرفته شدگان هنگام ثبت نام اولیه آزمون، گزینه اتباع غیرایرانی را علامت نزده باشند، پذیرش آنان لغو خواهد شد.
  6. جمهوری اسلامی ایران هیچ گونه تعهدی در خصوص صدور مجوز اقامت برای خانوادهی متقاضیان تحصیل به استثناء همسر و فرزندان دانشجویان ندارد.
  7. متقاضیان تحصیل همانند پذیرفته شدگان ایرانی تابع ضوابط و مقررات آموزشی و دانشجویی دانشگاه محل قبولی خود خواهند بود.
  8. تحصیل متقاضیان در سایر مؤسسات آموزش عالی یا مراکز جامعه المصطفی (ص) و مرکز آموزش عالی اهل بیت (ع) به صورت هم زمان یا تحصیل در دورهی دکتری تخصصی پزشکی ممنوع است.
  9. دانشجویان غیرایرانی به دلیل تابعیت غیرایرانی مشمول قانون نظام وظیفه نیستند.
  10. پذیرش اتباع بیگانه در رشته های تحصیلی دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی واقع در مناطق ممنوع مجاز نیست. در صورت انتخاب مناطق ممنوع و قبولی آنان در این مناطق، پذیرش داوطلب کان لم یکن تلقی می گردد و امکان بررسی جهت رشته های مناطق مجاز به هیچ عنوان مقدور نبوده و از ثبت نام و تحصیل آنان ممانعت به عمل می آید.
  11. کلیه پذیرفته شدگان غیرایرانی آزمون در کلیه مقاطع، موظف به پرداخت شهریه تحصیلی طبق مصوبات وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی هستند از مرکز خدمات آموزشی پیگیری شود. لذا لازم است پیش از ثبت نام در آزمون با آگاهی کامل از شهریه نسبت به ثبت نام اولیه اقدام نمایند.
  12. دارا بودن حداقل معدل کل ۱۴ مندرج در گواهینامه موقت یا مدرک رسمی فارغ التحصیلان رشته های مختلف کارشناسی ارشد. درصورت مغایرت معدل اعلام شده به مرکز سنجش آموزش پزشکی با معدل مندرج در مدرک تحصیلی پذیرفته شدگان در مقاطع مختلف تحصیلی، مطابق مقررات درخصوص این افراد اقدام خواهد شد.
  13. چنانچه درحین تحصیل پذیرفته شدگان غیرایرانی محرز شود که دانشجو دارای مدرک تحصیلی همتراز بوده و مجدداً با شرکت در این آزمون در مقطع تحصیلی تکراری پذیرفته شده است، از تحصیل ایشان ممانعت به عمل آمده و اخراج محسوب می شود. دانشگاه محل تحصیل در این خصوص ملزم به اخذ تعهد از دانشجو در مرحله پذیرش و ثبت نام اولیه است.
  14. فارغ التحصیلان غیرایرانی باید پس از فراغت از تحصیل به کشور خویش بازگردند و دانشگاه محل تحصیل در این خصوص نیز ملزم به اخذ تعهد محضری از دانشجو مبنی بر بازگشت به کشور متبوع خویش پس از فارغ التحصیلی است.
  15. پذیرش نهایی دانشجو منوط به تأیید مراجع ذی صلاح است.
  16. صدور دانشنامه برای فارغ التحصیلان غیرایرانی منوط به ارائهی روادید خروج قطعی از سوی دانش آموختگان است.

انتهای پیام/

کد خبر: 1238355

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =