به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از همدان، مسعود ویژه در گفتوگو با ایسکانیوز در رابطه با اقدامات انجام شده برای برگزاری هر چه بهتر جشنواره گفت: مهمترین مسئله، پشتیبانی و حمایتهای شهرداری است که میتواند یک اقدام ریشهای برای سالهای آینده باشد. چرا که در اکثر نقاط جهان، این شهرداریها هستند که متولی اصلی برگزاری چنین رویدادهایی میباشند.
وی ادامه داد: تخصیص اعتبار برای تعمیر و تجهیز سالنها و همچنین ساخت یک پلاتو اختصاصی جدید و افتتاح آن مقارن با آغاز جشنواره، از اقدامات زیرساختی حائز اهمیت بود.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی همدان با اشاره به انتشار فراخوان در مرداد ماه، در رابطه با گروههای تئاتر و نمایش حاضر در جشنواره اظهار کرد: از طریق فراخوان صد اثر در داوری اولیه حضور یافتند که پس از بازبینی نهایی ۵۹ اثر از ۷ کشور ایران، عراق، ترکیه، برزیل، روسیه، ازبکستان و ارمنستان به مرحله مسابقه راه یافتند.
وی با اشاره به بخش بین الملل جشنواره تاکید کرد: با توجه به شرایط خاص منطقه و لغو بسیاری از پروازها، حضور آثار خارجی در جشنواره مناسب و قابل قبول بوده است.
مسعود ویژه به حضور پر شور مردم در مراسم افتتاحیه اشاره کرد و گفت: متناسب با تجربه دورههای قبلی جشنواره و همین طور مراسم افتتاحیه بیست و نهمین دوره که با استقبال بی نظیر مردم مواجه شد، بسیاری از مسئولین، هنرمندان و پیشکسوتان معتقدند همدان بهترین و پرشور ترین تماشاگران را دارد.
وی افزود: خرسندیم که با برگزاری جشنواره بین المللی تئاتر در همدان، شور و نشاط بسیاری میان کودکان و نوجوانان استان ایجاد شده است. قطعا این شادی و حال خوب به خانوادهها نیز انتقال مییابد و باعث رضایت و خوشحالی آنها میشود. این امر باعث شده تا بتوانیم در این بازه زمانی فضای شادی را به همراه حال خوب در استان احساس کنیم.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی در سخنان پایانی خود گفت: با توجه به اینکه این رویدادها سبب ارتقای سطح هنر نمایش در استان همدان میشوند، امیدواریم همچنان در سالهای آینده نیز همدان متولی برگزاری جشنواره باشد.
خبرنگار: نازنین مولائی منظر
پایان خبر/
نظر شما