آموزش آشپزی / طرز تهیه آشک غذاهای بومی و بسیار خوشمزه افغانستان

«آشک» یکی از غذاهای بومی و محبوب مردم افغانستان است و در مناسبت‌های خاص و مهمانی‌ها پخت می شود.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز؛ آشک گوشتی یکی از غذاهای بومی و محبوب مردم افغانستان است که طعم بسیار دلپذیری نیز دارد.

بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی / طرز تهیه چَپَلی کباب غذای مشهور افغانستان

این غذا یکی از خوشمزه ترین غذاهای افغانستان است و در مراسمات عروسی در افغانستان زینت بخش سفره ها می باشد.

مواد لازم:

گشنیز تازه: ۲ دسته
تره فرنگی: ۲ عدد
پیاز: ۲ عدد
فلفل سبز تند: ۴ عدد
گوشت چرخ کرده:۲۰۰ گرم
روغن و نمک:به قدر ضرورت
ادویه مخلوط: ۱ قاشق غذاخوری
فلفل قرمز، زردچوبه، پودر تخم گشنیز،
پودر زیره، فلفل سیاه: به قدر ضرورت
لپه: ۱ پیمانه
رب گوجه: ۱ ق، غذاخوری
سیر: ۳ حبه
آب ولرم: ۱ لیوان
نمک: ۱ قاشق
روغن مایع: ۲ قاشق
آرد سفید: ۳ پیمانه

طرز تهیه آشک:

ابتدا آب ولرم، نمک و روغن را باهم‌ مخلوط کنید و مرحله به مرحله آرد را اضافه کنید و خوب ورز دهید.
پیاز را با سیر سرخ کنید و سپس‌گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید.

رب، نمک و ادویه را به گوشت اضافه کنید و بگذارید خوب بپزد.

فلفل سبز تازه و لپه نیم‌پز را اضافه کنید و اجازه دهید ۲۰ دقیقه بپزد.

تره فرنگی را کمی تفت دهید و بگذارید خنک شود.

بعد از اینکه کمی خنک شد گشنیز را اضافه کنید.

خمیر را نازک کنید و به قالب های کوچک تقسیم کنید. داخل هر قالب از مواد تره فرنگی ریخته و ببندید.

آشک ها را می توانید داخل قابلمه متوسط آب جوش، روغن و نمک بپزید یا می‌توانید داخل قابلمه منتو بخارپز کنید.

۲ حبه سیر، نمک و ماست با ۱ قاشق غذاخوری آب لیمو را با هم مخلوط کنید و سپس نعنا و گشنیز خشک را اضافه کنید.

در آخر آشک ها را رو سینی بچینید و از ماست، لپه و گوشت پخته را روی آن بریزید و نوش جان کنید.

انتهای پیام/

کد خبر: 1248387

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =