به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، مهدی چمران رئیس شورای شهر امروز در حاشیه جلسه علنی شورا در جمع خبرنگاران به اتوبوسهای دودزا در تهران اشاره کرد و گفت: اگر شهروندان در این مورد گزارش دهند بلافاصله اتوبوسها متوقف و به تعمیرگاهها منتقل میشوند.
بیشتر بخوانید:
آلودگی هوا تا چه زمانی ادامه دارد؟
وی ادامه داد: گازوئیل مصرفی شرکت واحد کیفیت بالایی دارد و نهایتا ۲۵ ppm است.
چمران تاکید کرد: به هر حال اگر شهروندان اتوبوس دودزا دیدند با وجود اینکه کمبود داریم و به ۶ هزار اتوبوس نیاز است، گزارش دهند و ما ترجیح میدهیم این اتوبوس ها کار نکنند و آلودگی تولید نکنند.
رئیس شورای شهر تهران با بیان اینکه اصل موضوع آلودگی هوا در دولت است، گفت: باید برای اموری همچون بنزین اقدامات لازم انجام شود و وزارتخانه های دیگر نیز باید به میدان بیایند تا به جای خوبی برسیم.
وی بیان کرد: اینکه دولت در زمان شهید رئیسی و هم اکنون هماهنگی انجام میدهد تا ٢۵٠٠ دستگاه خارجی و داخلی خریداری شود که آلایندگی ندارند، قدم بزرگی است و امیدواریم به نتیجه برسد.
رئیس شورای شهر تهران رئیس شورای اسلامی با بیان اینکه طرح ترافیک در این ایام به فروش نمیرسد و ممنوع است، گفت: خودروهای پلاک شهرستان را هم پیشنهاد دادیم که اگر کار ضروری دارند در چند روز به اتمام برسد و بازگردند.
وی اضافه کرد: اگر قرار است این خودروها در تهران کار و مسافرکشی کنند، به خودروهای سواری آلاینده پایتخت افزوده خواهند شد این پیشنهاد را به وزارت کشور دادیم و امیدواریم پذیرفته شود.
رئیس شورای شهر تاکید کرد: برخی خودروها نیز در شهرستان ها معاینه فنی انجام میدهند و در تهران تردد می کنند که نباید اینگونه باشد و باید با هماهنگیها این موضوع برطرف شود.
وی در ادامه گفت: نزدیک به ۱۰ درصد از آلودگی هوا به موتورسیکلتها است که متعلق به بخش خصوصی است، چندین بار پیشنهاد دادیم که به جای موتورسیکلت بنزینی موتور سیکلت برقی مونتاژ کنند اما گفتند چون قیمت آن گرانتر خواهد بود مردم استقبال نخواهند کرد.
چمران در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه یکی از اعضا از پاسخگویی شهردار قانع نشده و تصمیم رئیس شورا در این زمینه چیست؟ گفت: من باید تصمیم بگیرم که کسی قانع شود یا نشود؟
وی ادامه داد: اگر قانع نشدند باید مراحلی دیگر طی شود و دو سوم اعضا بگویند قانع نشدند و تصمیم دیگری گرفته شود و برای استیضاح باید ۱۴ نفر اعلام آمادگی کنند.
چمران توصیه کرد که به این دعواها کار نداشته باشید مشکلات های مردم را باید حل کنیم.
رئیس شورای شهر تهران در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه ۴٠٠٠ نیروی شهرداری که در حال حاضر فعالیتی ندارند و تنها ساعت حضور خود را ثبت میکنند، گفت: نمیدانم این ۴٠٠٠ نفر را بر چه اساسی مطرح میکنید اما در هر صورت نیروهایی با این وضعیت وجود دارند و ما در حال پیگیری و فشار برای حل این مشکل هستیم.
باقری: ما به هیچ وجه نمیگوییم طرح من شهردارم بدون نقص است
مجید باقری در جلسه امروز شورا ذر خصوص طرح من شهردارم گفت: جلسه ای با خانم سلیمانی داشتم و دغدغه وی در مورد طرح «من شهردارم» را بسیار درست و به جا می دانم.
وی ادامه داد: ما در جلسهای تمام مدیران مربوطه در زمینه من شهردارم را دعوت کردیم تا گزارشات لازم را ارائه دهند و در جلسه بعدی هم از نرجس سلیمانی دعوت می کنیم حضور داشته باشند.
معاون شهردار تهران بیان کرد: یک سوء تفاهم بزرگ ایجاد شده است، ما به هیچ وجه نمی گوییم طرح بدون نقص است و اگر موردی پیش می آید قاعده نیست؛ استثناست.
به گفته باقری، ما در ٢ سال قبل شیوه نامه را تدوین و ابلاغ کردیم و همه در مورد مثبت بودن رویکرد شهرداری در بودجه ریزی تردیدی ندارند اما ما تنها می توانیم از ظرفیت داخلی کارکنان استفاده کنیم.
معاون برنامهریزی گفت: ۶ هزار نفر برای اجرای این طرح انتخاب شدند و این افراد یک ماه باید در خیابان ها، مساجد و فضاهای مختلف حضور داشته باشند و با مردم صحبت کنند اما ممکن است برخی افراد کج سلیقگی کنند و این درحالیست که ما به آنها تأکید کردیم جلب مشارکت باید بر اساس بخشنامه باشد.
وی با بیان اینکه ما به نظارت همگانی نیاز داریم و هرجا می بینید رویهای رخ می دهد که به مصلحت شهر و جلب مشارکت شهروندان نیست گزارش دهید، گفت: بازرسی و نظارت شهرداری فعال است و موارد را بررسی می گکند.
به گفته باقری، امسال رقابتی بین مناطق برای جلب مشارکت ایجاد نکردیم تا روز گذشته عدد مشارکت قابل توجه است و ۲۶ درصد از همین افراد از طریق لینک وارد سامانه شدند و نظرات خود را ثبت کردند و هیچ سفیری برای آنها ثبت نظر انجام نداده است.
چمران:هیچ سقفی برای جلب مشارکت نباید تعیین شود
معاون شهردار تهران با اشاره به اینکه ما شیوه نامه و اجرا و نظارت را دنبال می کنی گفت: ممکن است به صورت استثنا مواردی وجود داشته باشد و تقاضای ما این است که گزارش داده شود و باید روند را اصلاح کنیم.
مهدی چمران رئیس شورای شهر تهران در پاسخ به باقری معاون شهردار، گفت: هیچ سقفی برای جلب مشارکت نباید تعیین شود و عدد اعلام نشود.
وی ادامه داد: ما در گذشته موقع بودجه ریزی از شورایاران دعوت میکردیم و از آنها مشورت میگرفتیم و این طرح کاملتر و سیستمیتر شده است.
به اعتقاد چمران، کسانی که کارت بلیت دادند که یا از جیب خودشان بوده و یا بخش دیگری، این کار ارزشی ندارد و برای اینکه این توهم پیش نیاید عدد و سقف برای جلب مشارکت برداشته شود.
وی تاکید کرد: مردم هم به زور و اجبار که نمیخواهند پروژه معرفی کنند و هرکسی پروژهای بخواهد میگوید در این صورت طرح ها ارزشی نخواهد داشت.
ماجرای مناسبسازی برای معلولان
در ادامه سید محمد آقامیری عضو شورای شهر تهران گفت: یکی از موارد مناسبسازی که در کمیته عمران پیگیری شده ساخت رمپهای ٨ درصد بود و معاونت فنی و عمرانی این موضوع را پیگیری کرده و ۵ رمپ نصب شده و ۱۷ قرارداد نیز منعقد شده و به محض ورود تا یک هفته بعد این رمپها نصب خواهند شد.
وی با بیان اینکه فردی که با ویلچر تردد میکند میتواند از رمپهای ٨ درصد عبور کند، گفت: سالمندان نیز میتوانند به راحتی از رمپها استفاده کنند و استفاده شهروندان عادی نیز به راحتی صورت میگیرد.
آقامیری تاکید کرد: در فضاهایی که امکانپذیر است از رمپها استفاده شود و ٢ رمپ بتنی نیز در بزرگراه حکیم اجرایی میشود و ۵۱ پله برقی نصب شده و ۱۴ پله نیز در حال نصب است و قرارداد ۶۱ پله نیز در حال انعقاد است و در سال آینده نصب میشوند.
رئیس شورای شهر تهران مهدی چمران در پاسخ به اقامیری گفت: بالابرهایی که خارج از منزل نصب میشوند مربوط به روزهای اول برای تأیید است و به عقیده من باید از لحاظ فنی روی این موضوع کار شود تا این بالابرها به صورت همیشگی برای این افراد قابل استفاده باشد.
نظر شما