روز قدس فریاد جهانی آزادی فلسطین

فائزه صداقت نژاد*

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از کهگیلویه و بویراحمد، ماه رمضان فرصت خود شناسی و انسان شناسی ملت مسلمان است. آخرین جمعه ماه مبارک رمضان که مزین است به روز قدس، نماد هویت و اراده ملت مظلوم فلسطین بر سلطه‌های استکبار یعنی اسرائیل جنایتکار است.

راهپیمایی روز جهانی قدس که نشان دهنده اتحاد مسلمانان با ملت مظلوم فلسطین است نقطه وحدت همه مسلمانان جهان می‌باشد که موجب تقویت حکومت اسلامی است.

در هر کجای دنیا که مظلومی مورد ظلم واقع شود بر تمام مسلمانان واجب است که حمایت خود را ابراز کنند. مسئله فلسطین نیز بخاطر اینکه مسجدالقصی که قبله اول مسلمین است اساس توجه و مرکز مقدسی برای جهان اسلام شده و از این رو دارای جایگاه ویژه‌ای در اندیشه همه مسلمانان است.

امروزه دولت‌های غربی از جمله انگلیس، آمریکا، و برخی کشورهای عربی با کمک کردن تسلیحات نظامی به اسرائیل جنایتکار موجب به شهادت رسیدن چندین هزار کودک و زن بیگناه شدند.

مردم مسلمان ایران و سایر کشورهای مسلمان با محکوم کردن این جنایت در روز قدس و با فریاد مرگ بر اسرائیل، مرگ بر آمریکا نفرت خود را نشان می‌دهند.

حضور ملت‌های مسلمان در راهپیمایی روز جهانی قدس نشان می‌دهد شعار مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل، صرفاً نوشته‌ای بر روی کاغذ نیست، بلکه انزجار ملت‌های مسلمان می‌باشد.

این روز بهترین زمان برای اعلام حمایت امت اسلامی از مردم مظلوم فلسطین و همچنین بهترین فرصت برای نمایش اتحاد و انسجام اسلامی در بین تمامی مسلمانان جهان عنوان کرد.

جوانان به علت اینکه یکی از قشرهای بسیار مهم در هر کشوری هستند، و چرایی و چگونگی اقتدار یک کشور به حضور این افراد بستگی دارد، در راهپیمایی روز قدس باید پر رنگ‌ تر از همیشه و حضور آنان پرشورتر از سال‌های گذشته باشد چرا که نسل جوان و به ویژه دانشجو از سرمایه‌های مهم یک جامعه محسوب می‌شود و این نسل، آینده جامعه را رقم می‌زند.

فائزه صداقت نژاد_فعال رسانه*

انتهای پیام/

کد خبر: 1262891

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =