سید محمد باقر جعفری، مدیر کل امور دانشجویان بینالملل سازمان امور دانشجویان در گفتوگو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز گفت: امسال حدود ۴۸ هزار دانشجوی بینالملل در دانشگاههای وزارت علوم و وزارت بهداشت مشغول به تحصیل بودند که ۲۰ درصد آنها در وزارت بهداشت و ۸۰ درصد در وزارت علوم هستند.
وی در مورد شرایط پذیرش دانشجویان بینالملل توضیح داد: قبل از ورود به دانشگاه، دانشجویان باید در مراکز خاصی ثبتنام کنند. این روند شامل تشکیل پرونده و ارسال مدارک به دانشگاه است.
جعفری بیان کرد: بعد از تأیید اولیه، دانشجو باید به سفارت ایران در کشور خود مراجعه کند و ویزا بگیرد. پس از دریافت ویزا و پرداخت شهریه، ثبتنام نهایی انجام میشود و دانشگاه اقامت را صادر میکند.
مدیرکل امور دانشجویان بین الملل سازمان امور دانشجویان در خصوص تفاوت شهریه دانشجویان داخلی و بین الملل بیان کرد: شهریهها بر اساس دانشگاه و میزان سختی دوره متفاوت است. به عنوان مثال، در دانشگاه تهران ممکن است شهریه به حدود ۱۳۴۰۰ یورو برسد. اما در دانشگاههای دیگر ممکن است این مبلغ کمتر یا بیشتر باشد.
مدیر کل امور دانشجویان بینالملل اظهار کرد: در حال حاضر تمرکز ما بر روی کشورهای همسایه مثل هند و افغانستان و پاکستان است و عمده دانشجویان از این کشورها به ایران اعزام میشوند.
وی تاکید کرد: بر اساس برنامههای دولت، قرار است که در سال ۱۴۰۷، ۱۲۰ هزار دانشجو پذیرش شوند. ما نیاز به آمادهسازی زیرساختها داریم تا این برنامه محقق شود.
جعفری یادآور شد: دانشجویانی که رشتههای غیرمرتبط انتخاب میکنند، ممکن است نیاز به گذراندن دروس پیشنیاز داشته باشند. همچنین، دانشگاهها برای مقاطع ارشد و دکتری ممکن است مصاحبهای برگزار کنند تا صلاحیت دانشجو را ارزیابی کنند.
انتهای پیام/
نظر شما