آغاز نخستین جشنواره قرآن و عترت دانشجویی کهگیلویه و بویراحمد

نخستین جشنواره (قرآن و عترت) استان کهگیلویه و بویراحمد دوشنبه ۱۸ فروردین ماه به میزبانی بسیج دانشجویی برگزار شد.

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از کهگیلویه و بویراحمد، نخستین جشنواره قرآن و عترت دانشجویی استان کهگیلویه و بویراحمد با شعار «با قرآن، پیش به‌سوی فتح» و با هدف شناسایی و پرورش استعدادهای قرآنی دانشجویان و ترویج معارف نورانی قرآن کریم، آغاز به‌کار کرد.

مرحله استانی جشنواره قرآن و عترت دانشجویی «حیات»، روز دوشنبه ۱۸ فروردین‌ ماه با حضور ۱۱۳ دانشجو از دانشگاه‌های سراسر استان در حسینیه عاشقان ثارالله شهر یاسوج برگزار شود.

شرکت‌کنندگان در این جشنواره در ۱۳ رشته شامل اذان، حفظ جزء ۳۰، قرائت تقلیدی، مفاهیم قرآنی، نهج‌البلاغه، پادکست، خوشنویسی و... با یکدیگر به رقابت می‌پردازند.

بر اساس برنامه‌ریزی انجام‌ شده، آیین افتتاحیه جشنواره از ساعت ۸ صبح آغاز شده و در ادامه، داوری آثار شرکت‌کنندگان تا زمان اذان ظهر ادامه خواهد داشت. مراسم اختتامیه این رویداد معنوی نیز ساعت ۱۴ برگزار شده و طی آن، از برگزیدگان رشته‌های مختلف تجلیل به‌عمل خواهد آمد.

گفتنی است، نفرات برتر این مرحله به عنوان نمایندگان استان کهگیلویه و بویراحمد به مرحله کشوری جشنواره دانشجویی «حیات» اعزام خواهند شد.

خبرنگار: سعیده صداقت نژاد

انتهای پیام/

کد خبر: 1263688

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =