معرفی دانشگاه‌های آمریکایی با بیشترین زیان مالی/ هاروارد بیش از ۶۶۰ میلیون دلار ضرر می‌بیند

دانشگاه هاروارد با بیش از ۶۶۰ میلیون دلار زیان مالی، بیشترین ضرر را به دلیل سیاست‌های کاهش بودجه‌ای ترامپ خواهد دید. محدودیت ۱۵ درصدی موسسه ملی بهداشت برای هزینه‌های غیرمستقیم، کاهش دو سوم بودجه بنیاد ملی علم و افزایش مالیات تا ۲۰ درصد برای کالج‌های با موقوفات بیشتر از ۵۰۰ هزار دلار، دلایل اصلی این ضرر هستند.

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، اقدامات اخیر ترامپ پیامدهای منفی بسیاری بر آموزش عالی این کشور داشته است. ایسکانیوز پیش‌تر در گزارش‌های دانشگاه‌های آمریکایی می‌توانند در مقابل زورگویی‌های ترامپ مقاومت کنند؟ و ابطال ویزای بیش از ۳۰۰ دانشجو در آمریکا به بررسی برخی مشکلات دانشگاه‌های آمریکا پس از روی کارآمدن ترامپ پرداخت.

در این گزارش قصدداریم به رتبه‌بندی دانشگاه‌هایی که بیشترین آسیب را از کاهش بودجه ترامپ دیده‌اند، بپردازیم. همیشه دانشگاه‌ها تلاش می‌کنند در فهرست ۲۰ دانشگاه نخست رتبه‌بندی‌ها قرار بگیرند؛ اما هیچ دانشی نمی‌خواهد جزو دانشگاه‌ها با بیشترین کاهش بودجه باشد.

فیلیپ لوین استاد اقتصاد کالج ولزلی محاسبه کرده است که در صورت اجرای سه سیاست اخیر ترامپ، کدام دانشگاه‌های آمریکایی بیشترین ضرر را تحمل خواهند کرد. وی فهرستی از ۷۷ دانشگاه را منتشر کرد.

سه سیاست ترامپ شامل محدودیت ۱۵ درصدی موسسه ملی بهداشت برای هزینه‌های غیرمستقیم، کاهش دو سوم بودجه بنیاد ملی علم و افزایش مالیات تا ۲۰ درصد برای کالج‌های با موقوفات بیشتر از ۵۰۰ هزار دلار، است.

در ادامه فهرست ۲۰ دانشگاه با بیشترین ضرر به دلیل سیاست‌های کاهش بودجه‌ای ترامپ می‌آید؛

رتبه

نام دانشگاه

کاهش بودجه (دلار)

۱

دانشگاه هاروارد

۶۶۶ میلیون و ۸۰۰ هزار دلار

۲

دانشگاه ییل

۶۲۶ میلیون و ۳۰۰ هزار دلار

۳

دانشگاه استنفورد

۵۶۱ میلیون و ۸۰۰ هزار دلار

۴

دانشگاه پرینستون

۴۳۷ میلیون دلار

۵

دانشگاه پنسیلوانیا

۴۱۹ میلیون و ۸۰۰ هزار دلار

۶

موسسه فناوری ماساچوست

۳۵۲ میلیون و ۵۰۰ هزار دلار

۷

دانشگاه دوک

۲۷۸ میلیون و ۲۰۰ هزار دلار

۸

دانشگاه واشنگتن در سنت لوئیس

۲۷۳ میلیون و ۴۰۰ هزار دلار

۹

دانشگاه نورث وسترن

۲۵۶ میلیون و ۵۰۰ هزار دلار

۱۰

دانشگاه واندربیلت

۲۴۱ میلیون و ۵۰۰ هزار دلار

۱۱

دانشگاه میشیگان

۲۲۳ میلیون و ۹۰۰ هزار دلار

۱۲

دانشگاه نوتردام

۲۲ میلیون و ۷۰۰ هزار دلار

۱۳

دانشگاه اموری

۲۱۵ میلیون دلار

۱۴

دانشگاه کلمبیا

۱۹۷ میلیون و ۶۰۰ هزار دلار

۱۵

دانشگاه کالیفرنیا سن دیگو

۱۹۷ میلیون و ۶۰۰ هزار دلار

۱۶

دانشگاه جان هاپکینز

۱۸۱ میلیون و ۴۰۰ هزار دلار

۱۷

دانشگاه واشنگتن

۱۷۱ میلیون و ۷۰۰ هزار دلار

۱۸

دانشگاه تگزاس

۱۷۱ میلیون و ۷۰۰ هزار دلار

۱۹

دانشگاه کرنل

۱۷۱ میلیون و ۴۰۰ هزار دلار

۲۰

دانشگاه پیتسبورگ

۱۴۳ میلیون و ۱۰۰ هزار دلار

ضرر دانشگاه‌ها به دلیلی کاهش بودجه عبارت است از دانشگاه پرینستون ۱۹ درصد، دانشگاه واندربیلت ۱۶ درصد، نوتردام ۱۴ درصد، ییل ۱۳ درصد و هاروارد ۱۱ درصد. در ادامه فهرست ۷۷ مؤسسه‌ای که لوین تحلیل کرد، بیش از ۱۲ کالج خصوصی خصوصی مانند گرینل، ولزلی، سوارثمور یا ویلیامز، با کاهش بودجه بیش از ۱۰ درصد مواجه هستند.

همچنین یکی دیگر از مشکلات دانشگاه‌ها این است که به دلیل سیاست‌های ضدمهاجرت ترامپ، تعداد دانشجویان بین‌المللی به میزان قابل توجهی کاهش خواهد یافت. در نتیجه درآمدهای شهریه‌ای این موسسات به شدت کاسته می‌شود.

این کاهش‌ها می‌تواند آسیب طولانی مدت و قابل توجهی به ماموریت‌های متعدد کالج ها و دانشگاه های برجسته آمریکا وارد کنند. کارشناسان معتقدند که این کاهش بودجه مانع از سرمایه‌گذاری دانشگاه‌ها برای تربیت رهبران نسل بعد می‌شود. همچنین پیشرفت در پزشکی، علم و فناوری کند خواهد شد. تأثیر منفی بر فعالیت های اقتصادی قابل توجه خواهد بود. در نتیجه، فرصت اقتصادی که این موسسات به دانشجویان کم درآمد ارائه می‌دهند، محدود خواهد شد.

انتهای پیام/

کد خبر: 1264257

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =