تهران-ایسکانیوز: صدرالدین ماحوزی وکیل پرویز تناولی، از تعیین وقت دادگاه، برای جلوگیری از انتقال آثار او، از موزه امام علی (ع) خبر داد.
صدرالدین ماحوزی در گفت و گو با خبرنگار تجسمی ایسکانیوز درباره دادگاه تازه آثار پرویز تناولی گفت: بر اساس خبری که 19 مرداد ماه در رسانه ها منتشر شد، قرار است 11 اثر از موکلم که در اختیار موزه امام علی است به مکان دیگری منتقل شود.
این وکیل پایه یک دادگستری ادامه داد: پس از اطلاع از این موضوع تناولی دست خطی به من داد تا ماجرا را پی گیری کنم که با طرح دعوی برای 20 آبان ماه قرار دادگاهی گذاشته شد.
ماحوزی طرح این شکایت را علیه شهرداری و سازمان زیباسازی عنوان و اضافه کرد: البته همزمان با شکایت با دفتر احمد مسجد جامعی تماس گرفته شد تا جلوی این نقل و انتقالات گرفته شود، عبدالحسین مختاباد نیز در جریان این امور قرار گرفته است.
او ادامه داد: با این وجود پس از گذشت دو هفته پاسخی به درخواست ما داده نشده است.
1d702258304b619e91209dd25bb006891d702258304b619e91209dd25bb00689
وی با توجه به اینکه شهرداری درخواست مبلغ اضافه شده به قیمت آثار را دارد، توضیح داد: ما با ادعای تملک شهرداری از اصل مخالفیم، این آثار در واقع به مدت یکسال به اجاره این سازمان درآمده است.
این وکیل، افزود: 600 میلیون تومانی که در قرارداد سال 82 آمده، اجاره یک سال و در واقع اجره المثل آثار بوده است.
ماحوزی با بیان اینکه تقاضای خسارت را در دست پیگیری دارد، ادامه داد: در حین نقل و انتقال و توقیف دوباره 11 یاد شده، دو اثر به زمین افتاده و لطمه جدی دیده اند.
وی افزود: از وضعیت و وجود 46 اثر دیگر خبری در دست نیست، شهرداری اعلام کرده این آثار در گنجینه موزه هنرهای معاصر هستند اما به ما اجازه دیدن آن ها داده نشده است.
این وکیل در ادامه درباره ارزش تخمینی این آثار، اینگونه اظهار نظر کرد: نمی توانم به طور قطع نظری در این مورد بدهم، اما اگر از سال 82 تنها تورم را بر قیمت این آثار در نظر بگیریم حتما ارزش آن ها چند برابر شده است، علاوه بر این که آثار هنری ممکن است از طرف خریداران مختلف به قیمت های متفاوتی به فروش برسند.

در حال حاضر 57 اثر از پرویز تناولی در اختیار سازمان شهرداری است، این آثار در سال 82 ، پس از بسته شدن موزه تناولی در خانه این هنرمند، به دستور محمود احمدی نژاد به مکانی نامعلوم منتقل شد. پس از آن تناولی بارها به همراه وکیلش سعی کرد این آثار را پس بگیرد. بالاخره چندی پیش، 11 اثر با رای دادگاه به خانه این هنرمند منتقل شد اما پس از مدت کوتاهی دوباره به موزه امام علی (ع) برگردانده شد. در طی این نقل و انتقالات دو اثر حجمی دچار آسیب شدند و فیلم برخورد نامناسب کارگران با این آثار نیز در شبکه های اجتماعی به سرعت انتشار یافت. موزه امام علی به تازگی اعلام کرده است این یازده اثر جز آثار موزه ای و غیر قابل فروش به شمار می روند و قرار است به موزه ای به نام پرویز تناولی منتقل شوند.
کد خبر: 59035

وب گردی

وب گردی