به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشجویی(ایسکانیوز) ، رضا ابوفاضلی، رئیس مرکز تحقیقات فنآوری پروتئین ضمن اعلام این خبر گفت: این مجله موفق به کسب رتبه علمی پژوهشی از کمیسیون نشریات وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی شد.
به گفته وی مجله Trends in Peptide and Protein مرکز تحقیقات فنآوری پروتئین دانشگاه با تمرکز بر چاپ تمامی مقالات مرتبط با حوزههای مختلف تحقیقاتی بر روی پپتیدها و پروتئینها، به صورت آنلاین منتشر میشود. زمان داوری و چاپ مقالات در این نشریه حدود چهار تا شش هفته است و مقالات بدون هیچ هزینهای و به صورت رایگان منتشر میشوند.
اساتید، اعضای هیئت علمی و محققان علاقمند میتوانند مقالات خود در زمینههای مرتبط را برای انتشار به پایگاه الکترونیکی این مجله به نشانی https://journals.sbmu.ac.ir/protein ارسال کنند.
انتهای پیام/
نظر شما