۱۴۰ گروه کالایی بومی‌سازی می‌شود

معاون امور صنایع وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: حمایت از بومی‌سازی و ساخت داخل حدود ۱۴۰ گروه کالایی در دستور کار این معاونت قرار دارد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشجویی(ایسکانیوز)، به نقل از وزارت صمت، مهدی صادقی نیارکی در نشست هم‌اندیشی با رئیس جهاد دانشگاهی ضمن اعلام آمادگی برای حمایت از فعالیت‌های فناورانه جهاد دانشگاهی تأکید کرد: سیاست معاونت امور صنایع حمایت از ساخت داخل و بومی سازی محصولات و تجهیزات مورد نیاز کشور است.

معاون امور صنایع وزارت صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه حمایت از بومی سازی و ساخت داخل حدود ۱۴۰ گروه کالایی در دستور معاونت صنایع قرار دارد، عنوان کرد: برای حمایت از فناوری‌های تولید شده در جهاد دانشگاهی تفاهم‌نامه همکاری مشترک بین جهاد دانشگاهی و معاونت امور صنایع وزارت صمت با موضوعات مشخص و استراتژیک تدوین و اجرایی شود.

معاون امور صنایع در ادامه در خصوص استفاده از ظرفیت جهاد دانشگاهی برای ساخت داخل واگن مترو، دستور جلسه مشترک با شهرداری تهران، واگن سازی تهران، وزارت کشور و ستاد حمل و نقل، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و جهاد دانشگاهی را داد تا برای تأمین واگن مورد نیاز کشور برنامه ریزی شود.

صادقی نیارکی همچنین در خصوص بومی سازی مونولیت سرامیک کاتالیست خودرو به علت نیاز آتی کشور به این فناوری بر حمایت کامل از جهاد دانشگاهی تاکید کرد و گفت: وزارت صمت مخالف واردات به صورت CBU (پیش ساخته) است و علاقه داریم با استفاده از ظرفیت فناورانه جهاددانشگاهی و مشارکت سرمایه‌گذاران، کسب و کارهای فناورانه با ارزش اقتصادی بالا را در کشور راه اندازی کنیم.

وی در زمینه خرید خارجی نیز با توجه به ضرورت انتقال و بومی سازی فناوری اعلام آمادگی کرد تا جهاد دانشگاهی به عنوان یک نهاد فناور در کنار وزارت صمت انتقال و بومی سازی فناوری را انجام دهد.

پروژه واگن ملی مترو تا بهمن ماه امسال به بهره برداری خواهد رسید

حمید رضا طیبی رئیس جهاد دانشگاهی نیز در این نشست بر استفاده از توانمندی‌های فناورانه جهاد دانشگاهی برای حل مشکلات و نیازهای اساسی جامعه تاکید کرد و گفت: جهاد دانشگاهی با برنامه‌ریزی و حمایت دولت چندین طرح فناورانه که مشکل صنعت کشور نیز هست، در حال اجرا دارد.

وی با اشاره به ضرورت انجام اقدامات حمایتی برای استفاده محصولات فناورانه جهاددانشگاهی در داخل کشور، افزود: متأسفانه با وجود ساخت تجهیزات زیادی توسط جهاد دانشگاهی، در حال حاضر این تجهیزات از شرکت‌های خارجی خریداری می‌شوند.

رئیس جهاد دانشگاهی با تأکید بر اینکه در زمینه تأمین مواد اولیه و تجهیزات خاص با توجه به فناور بودن جهاد دانشگاهی نیازمند حمایت بیشتر است، به اجرای پروژه‌های کاتالیست خودرو و سیستم رانش واگن مترو توسط جهاددانشگاهی اشاره کرد و گفت: پروژه واگن ملی مترو تا بهمن ماه امسال به بهره برداری خواهد رسید که در این راستا برای تأمین واگن‌های مورد نیاز خطوط متروی تهران می‌توان از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های داخل کشور و جهاد دانشگاهی استفاده کرد.

گفتنی است، بر اساس پیشنهاد رئیس جهاددانشگاهی در خصوص مدیریت زنجیره‌ی فناوری‌محصولات استراتژیک، صادقی نیارکی آمادگی وزارت صمت را برای اجرای مدیریت زنجیره فناوری چندین محصول استراتژیک با مشارکت جهاددانشگاهی اعلام کرد.


انتهای پیام/

کد خبر: 1080569

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =