به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشجویی(ایسکانیوز) و به نقل از صداوسیما؛ حمیدرضا جانباز افزود: در تعداد زیادی از استانهای مرکز فلات ایران و استانهای شرقی میزان بارش بسیار کاهش پیدا کرده است، مانند استان سیستان و بلوچستان که کمتر از ۱۰ میلیمتر کاهش در آن ثبت شده است.
وی گفت: همچنین استانهای خراسان جنوبی، کرمان، جنوب فارس، یزد و بخشهایی از اصفهان و سمنان دچار کمبود شدید بارش هستند.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب کشور افزود: از سال گذشته بیش از ۹۰ جلسه با سازمان هواشناسی برای برنامهریزی مدیریت ارتقای تابآوری و کاهش تنش آبی برگزار شد.
جانباز ادامه داد: بر اساس برنامهریزیها قرار است در شهرها و روستاها کمترین تنش آبی را داشته باشیم که بر این اساس ۶ محور تدوین شده است.
وی گفت: افزایش ظرفیت تأمین آب، کاهش میزان هدر رفت آب، افزایش میزان ذخیره سازی آب، اطلاع رسانی عمومی و آموزش همگانی و درخواست از مشترکان برای مدیریت مصرف از آن جمله است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب کشور افزود: ایجاد شبکههای هوشمند نیز در دستور کار شرکتهای آب و فاضلاب در سراسر کشور است و سعی میکنیم با مدیریت فشار، آب مناسبی را ذخیره و در پیک مصرف استفاده کنیم.
جانباز گفت: امیدواریم در اردیبهشتماه بارشهای مناسبی داشته باشیم و بخشی از این کاهش جبران شود.
وی افزود: در این دولت بیش از ۹ میلیون نفر از جمعیت روستایی از آب سالم بهرهمند شدند، امسال نیز با اجرای طرحهای پویش هر هفته الف-ب-ایران حدود ۹۰۰ هزار نفر از روستاییان بر اساس طرحهایی که افتتاح خواهد شد از آب شرب سالم بهرهمند خواهند شد.
انتهای پیام/
نظر شما