به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری ایسکانیوز، رحیم زارع به جلسات کمیسیون برنامه و بودجه با سازمان برنامه و بودجه درباره بودجه سال جاری اشاره کرد و اظهار داشت: در جریان احکام بودجه ۱۴۰۰ از لحاظ مدت زمان اکثر آیین نامهها اجرایی شده و برخی از مفاد آن مانند مالیات بر خانههای خالی و ماشینهای لوکس نیاز به زیرساختهایی داشته که فراهم نشده است و دولت باید شرایط دریافت مالیاتها را از این موارد تعیین کند.
بیشتر بخوانید:
دستور رتبه بندی معلمان در آینده ای نزدیک صادر می شود
ویس کرمی: رتبه بندی معلمان قابل اجرا نیست
زارع افزود: در همین راستا، مجلس از سازمان برنامه و بودجه خواسته است تا زیر ساختهای موارد فوق را که در بودجه ۱۴۰۰ لحاظ شده برای جبران کسری بودجه فراهم کند.
وی گفت: در مجموعه عملکرد بودجه بروی فروش اوراق مالی متمرکز بوده و کمتر به طرحهای عمرانی توجه شده است، بنابر این در زمینه حفظ اشتغال نیز کمکهای زیادی بر مبنای بودجه ۱۴۰۰ صورت نگرفته است.
این عضو کمیسیون برنامه و بودجه درباره برخی از ترک فعلها در اجرای بودجه ۱۴۰۰ نیز گفت: کمیتهای که باید بر روی اجرای تبصرههای بودجهای نظارت کند که بدانیم چه میزان در بخش درآمدها و هزینهها چه اقداماتی روی داده است باید صبر کنیم و پایان سال آن را پس از بررسیهای لازم اعلام کنیم.
زارع با تاکید بر این که مردم از مجلس و دولت در مواردی مانند رتبه بندی معلمان و متناسب سازی حقوق بازنشستگان توقعاتی دارند که به حق میباشد، گفت: باید در بودجه ۱۴۰۱ برای عملیاتی کردن این دو موضوع چارهای اندیشیده شود و منتظر هستیم تا ببینیم دولت بودجه سال آینده را چه زمانی به مجلس ارائه میکند تا ما بتوانیم از ۱۵ آذرماه بررسی بودجه ۱۴۰۱ را آغاز کنیم.
وی افزود: برای رتبه بندی معلمان در بودجه ۱۴۰۰ مبلغ ۶۰ هزار میلیارد تومان نیاز است، اما براساس پیش بینی دولت فعلی، بیشتر از این مبلغ باید لحاظ شود که در قالب لایحهای باید این موضوع در صحن مجلس مصوب گردد که قطعاً اجرای آن با وضعیت بودجه فعلی در سال ۱۴۰۱ عملی خواهد شد.
منبع: خبرگزاری صدا و سیما
انتهای پیام/
نظر شما