به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، کیک هویج و سیب از خوشمزه ترین کیک های میوه ای است که می توانید در هر فصلی از سال بپزید و از خوردن آن لذت ببرید. این کیک ها را می توانید به صورت ساده و یا با خامه تهیه کنید.
طرز تهیه کاپ کیک سیب و هویج:
مواد لازم برای کاپ کیک سیب و هویج :
آرد 200 گرم
روغن مایع 120 گرم
تخم مرغ 2 عدد
شکر 175 گرم
مغز گردو نصف لیوان
دارچین 2 قاشق چایخوری
هویج 200 گرم
بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
نمک یک چهارم قاشق چایخوری
طرز تهیه کاپ کیک هویج و سیب:
برای تهیه ی کاپ کیک سیب و هویج، ابتدا فر را روشن کنید و روی دمای 180 درجه ی سانتیگراد قرار بدهید. سپس روغن و شکر را با همزن برقی چند دقیقه بزنید. سپس تخم مرغ ها را به آن اضافه کنید و خوب بزنید تا کشدار و کرم رنگ شود. اکنون گردوهای خرد شده و هویج های رنده شده را اضافه کنید و با هم خوب مخلوط کنید.
باید آرد، بکینگ پودر، نمک و دارچین را با هم مخلوط کنید و 3 بار الک کنید و کم کم به مایه ی کیک اضافه کنید و به آرامی به یک سمت مخلوط کنید تا کاملا یکدست شود.
داخل قالب های مافین را چرب کنید و تا نصفه ی قالب ها از مایه کیک بریزید. سپس در فر به مدت 30-40 دقیقه در دمای 180 درجه قرار بدهید.
مدت زمان پخت بسته به میزان گرما و درجه ی فر شما دارد. حتما آن را با خلال دندان تست کنید. پس از پخت کیک ها را از فر خارج کنید و اجازه دهید خنک شوند سپس با خامه فرم گرفته تزیین و سرو کنید.
نکاتی برای تهیه ی کیک سیب و هویج :
• برای پخت کاپ کیک باید تخم مرغ ها با محیط هم دما شوند.
• می توانید این کاپ کیک را ساده سرو کنید یا به جای خامه از عسل، پودر پسته و نارگیل و … استفاده کنید.
• آرد و بکینگ پودر شما باید تازه و مرغوب باشند.
• دقت کنید سیب و هویج نباید آبدار باشند و اگر آب انداختند آب آن را بگیرید.
نظر شما