به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز، نشست بررسی عملکرد مجریان برنامههای علمی دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران و شوراهای تخصصی دانشی، به ریاست محمد علیاکبری، مشاور رئیس دانشگاه در امور پژوهشی و مجری طرح پایش در سازمان مرکزی برگزار شد.
علیاکبری با تأکید بر لزوم توجه مجریان برنامههای علمی به هدایت پایاننامهها و رسالهها به سمت برنامههای علمی و زمینههای پژوهشی احصا شده در سامانه پژوهشیار، اظهار کرد: برگزاری وبینار و همایش و چاپ مقالات در حوزه پژوهش کاری مهم و حائز اهمیت است، اما آنچه از مجریان برنامههای علمی انتظار داریم، هدایت پایاننامهها و رسالهها به سمت برنامههای علمی و حل چالشهای ملی است.
مشاور رئیس دانشگاه در امور پژوهشی و مجری طرح پایش تاکید کرد: آنچه دانشگاه آزاد اسلامی با اجرای طرح پایش پیگیری میکند، ایجاد جریان ملی دانش و حل چالشهای ملی است که باید از این طریق در کشور اتفاق بیافتد.
وی ادامه داد: در این راستا پایاننامهها باید به سمت حل چالشهای کلان ملی که در دانشگاه آزاد اسلامی شناسایی و در سامانه پژوهشیار بارگذاری شده، هدایت شوند. افرادی که در وبینارهای برنامههای علمی شرکت میکنند، باید اعضای هیات علمی و دانشجویان مرتبط با برنامه علمی باشند. این موضوع را میتوان به راحتی از طریق سامانه پژوهشیار اطلاعرسانی و از اساتید و دانشجویانی که موضوع پایاننامه و رساله آنها مرتبط با وبینار است، دعوت کرد.
مجری طرح پایش آزاد افزود: هدف مجریان برنامههای علمی از برگزاری وبینار و همایش نباید صرفاً برگزاری یک رویداد پژوهشی باشد، بلکه اجزای مرتبط با برنامههای علمی باید با هدف افزایش دانش و اشتراکگذاری دستاوردهای علمی و پژوهشی خود، درگیر این همایشها شوند.
علیاکبری با تأکید بر اهمیت طرح پایش آزاد تاکید کرد: طرح پایش یکی از برنامههای مهم دانشگاه آزاد اسلامی است و انتظار داریم افرادی که به عنوان مجری برنامه علمی و روسای شوراهای تخصصی دانشی انتخاب میشوند، برای اجرای برنامهها زمان بگذارند و به آن اهمیت بدهند.
شایان ذکر است در ابتدای این نشست دوساعته، هر یک از مجریان برنامههای علمی دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران گزارشی از عملکرد خود ارائه کردند.
انتهای پیام/
نظر شما