آموزش آشپزی / طرز تهیه کوکو عدس

توجه کنید که ادویه ها را الان اضافه نمی کنیم. چون اضافه کردن ادویه در ابتدای کار موجب پایین آوردن کیفیت کوکوی شما خواهد شد.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، توجه کنید که ادویه ها را الان اضافه نمی کنیم . چون اضافه کردن ادویه در ابتدای کار موجب پایین آوردن کیفیت کوکوی شما خواهد شد.

بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی / طرز تهیه اسپرینگ رول سبزیجات

مواد لازم :

عدس      100 گرم
 تخم مرغ      2 عدد
 آرد گندم      2 ق غ
 ماست      2 ق غ
 نمک       1 ق چ
فلفل سیاه     1 ق چ
زردچوبه     1 ق چ
دارچین     1 ق چ

طرز تهیه کوکو عدس :

ابتدا عدس ها را شسته و به مدت یک ساعت خیس نمایید . سپس آن ها را با مقداری آب بپزید.

وقتی عدس پخت آن را در آبکش ریخته و اجازه دهید تا آب عدس جدا و سرد شود. سپس آن را چرخ کنید.

بعد دو قاشق آرد را به عدس اضافه کرده و مخلوط کنید .

بعد دو قاشق ماست ...

دو عدد تخم مرغ ...

و نمک ریخته و مخلوط می کنیم ...

نکته : توجه کنید که ادویه ها را الان اضافه نمی کنیم . چون اضافه کردن ادویه در ابتدای کار موجب پایین آوردن کیفیت کوکوی شما خواهد شد.
سپس مواد کوکو را در دمای محیط به مدت یک تا یک و نیم ساعت استراحت دهید تا مواد به خورد هم رود . این کار همچنین موجب پوک تر شدن کوکو هنگام سرخ کردن می شود .

در نهایت پس از استراحت دادن مواد کوکو ، ادویه را اضافه کرده و مخلوط کنید.

مقداری روغن در تابه ریخته و اجازه دهید داغ شود. حرارت را روی متوسط گذاشته و به اندازه یک قاشق از مواد کوکو برداشته و در روغن بریزید .

وقتی یک طرف کوکو سرخ شد، آن ها را برگردانده تا طرف دیگر آن ها هم سرخ شود .

این هم کوکوی آماده شده ...

انتهای پیام/

کد خبر: 1127490

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =