به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، توجه کنید که ادویه ها را الان اضافه نمی کنیم . چون اضافه کردن ادویه در ابتدای کار موجب پایین آوردن کیفیت کوکوی شما خواهد شد.
بیشتر بخوانید:
آموزش آشپزی / طرز تهیه اسپرینگ رول سبزیجات
مواد لازم :
عدس 100 گرم
تخم مرغ 2 عدد
آرد گندم 2 ق غ
ماست 2 ق غ
نمک 1 ق چ
فلفل سیاه 1 ق چ
زردچوبه 1 ق چ
دارچین 1 ق چ
طرز تهیه کوکو عدس :
ابتدا عدس ها را شسته و به مدت یک ساعت خیس نمایید . سپس آن ها را با مقداری آب بپزید.
وقتی عدس پخت آن را در آبکش ریخته و اجازه دهید تا آب عدس جدا و سرد شود. سپس آن را چرخ کنید.
بعد دو قاشق آرد را به عدس اضافه کرده و مخلوط کنید .
بعد دو قاشق ماست ...
دو عدد تخم مرغ ...
و نمک ریخته و مخلوط می کنیم ...
نکته : توجه کنید که ادویه ها را الان اضافه نمی کنیم . چون اضافه کردن ادویه در ابتدای کار موجب پایین آوردن کیفیت کوکوی شما خواهد شد.
سپس مواد کوکو را در دمای محیط به مدت یک تا یک و نیم ساعت استراحت دهید تا مواد به خورد هم رود . این کار همچنین موجب پوک تر شدن کوکو هنگام سرخ کردن می شود .
در نهایت پس از استراحت دادن مواد کوکو ، ادویه را اضافه کرده و مخلوط کنید.
مقداری روغن در تابه ریخته و اجازه دهید داغ شود. حرارت را روی متوسط گذاشته و به اندازه یک قاشق از مواد کوکو برداشته و در روغن بریزید .
وقتی یک طرف کوکو سرخ شد، آن ها را برگردانده تا طرف دیگر آن ها هم سرخ شود .
این هم کوکوی آماده شده ...
انتهای پیام/
نظر شما