آموزش آشپزی/ ادویه و چاشنی مخصوص انواع خورش قیمه

یکی از طعم‌دهنده‌های این غذای خوشمزه، مانند بسیاری از دیگر غذاهای ایرانی، ادویه است که در کنار چند چاشنی خوشمزه‌ دیگر مانند زعفران، لیمو عمانی، گلاب و... به این غذا عطر و طعم خاصی می‌دهد. 

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، خورش قیمه از اصیل ترین غذاهای ایرانی است که با موادی مانند گوشت، لپه، سیب زمینی و... تهیه می شود. یکی از طعم‌دهنده‌های این غذای خوشمزه، مانند بسیاری از دیگر غذاهای ایرانی، ادویه است که در کنار چند چاشنی خوشمزه‌ دیگر مانند زعفران، لیمو عمانی، گلاب و... به این غذا عطر و طعم خاصی می‌دهد. 

بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی/ طرز تهیه کباب بلغاری

مواد لازم برای تهیه ادویه خورش قیمه

پودر گل سرخ    1 قاشق غذاخوری
پودر دارچین    1 قاشق غذاخوری
زردچوبه    نصف قاشق غذاخوری
پودر هل    نصف قاشق غذاخوری
فلفل سیاه    یک قاشق چایخوری
جوز هندی    یک قاشق چایخوری
زعفران    یک قاشق چایخوری
نمک    به میزان دلخواه

طرز تهیه ادویه خورشت قیمه

ادویه ها را به صورت دانه یا چوب تهیه کنید.
سپس ادویه ها را به صورت جدا جدا در آسیاب ریخته و آسیاب کنید.
پودر ادویه ها را در یک کاسه بریزید و مخلوط نمایید تا کامل با هم ترکیب شوند.
ادویه های ترکیبی را الک کرده تا ناخالصی های احتمالی آن جدا گردند.
زعفران را جداگانه آسیاب کرده و به ترکیب بالا اضافه کنید.
ادویه ترکیبی را در ظرف شیشه ای خشک و در داری بریزید.
شیشه ادویه را در مکانی نسبتاً خنک قرار دهید.
به جای استفاده از زعفران در این ترکیب می توانید در اواخر طبخ خورشت قیمه، زعفران را به صورت پودری یا دم کرده به خورشت اضافه کنید.
پس از هر بار استفاده از ادویه، در شیشه را محکم ببندید.
در میزان نمک استفاده شده در خورشت دقت کنید.
ادویه جات خورشت قیمه را در اواخر تفت دادن گوشت و پیاز اضافه کنید و کمی تفت دهید تا عطر آن ها بیشتر به مشام برسد.

انتهای پیام/

کد خبر: 1131848

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =