آموزش شیرینی پزی/ طرز تهیه کیک هویج و نارگیل

در ادامه این مطلب قصد داریم تا شما را با دستورالعمل تهیه کیک هویج و نارگیل آشنا کنیم.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، در ادامه این مطلب قصد داریم تا شما را با دستورالعمل تهیه کیک هویج و نارگیل آشنا کنیم.

بیشتر بخوانید:

آموزش شیرینی پزی/ طرز تهیه کاچی مقوی

مواد لازم :

تخم مرغ :۴ عدد

آرد: یک و یک چهارم لیوان

روغن : نصف لیوان

هویچ رنده شده: یک و سه چهارم لیوان

پودر نارگیل : یک لیوان

گردوی خرد شده : نصف لیوان

شکر: یک لیوان

دارچین: یک قاشق مرباخوری

نمک: نصف قاشق چایخوری

پکینگ پودر: یک قاشق غذاخوری

مواد لازم برای سس شکلات:

آب داغ: یک استکان

شکر: ۲ استکان

پودر کاکائو : یک استکان

طرز تهیه سس شکلات:

پودر کاکائم و آب داغ و شکر رو در همزن ریخته و خوب هم می زنیم تا حدی که شکر کاملا حل شود بعد توی یخچال می گذاریم و بعد از آماده شدن کیک از استفاده می کنیم این مایع روی انواع بستنی ها و کیک ها تا ۶ ماه قابل استفاده است

طرز تهیه کیک:

۱- تخم مرغها و شکر و روغن رو خوب مخلوط میکنیم بهتره برای تهیه این نوع کیک از همزن دستی استفاده کنیم

۲- بعد هویچ گردو و پودر نارگیل رو به مواد اضافه میکنیم

۳- دارچین و نمک و پکینگ پودر و آرد رو الک کرده آروم آروم به موادمان می افزاییم

۴- مواد رو هم می زنیم تا کاملا یکدست بشه بعد قالب رو چرب کرده در قالب می ریزیم البته برای این نوع کیک من قالب ۲۰ سانتی مستطیلی رو ترجیح میدم خیلی قشنگ تر و شکیل تر در میاد.

انتهای پیام/

کد خبر: 1131888

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =