آموزش آشپزی / طرز تهیه باقلوا استانبولی خانگی

باقلوا استانبولی یکی شیرینی های سنتی خوشمزه و پرطرفدار ترکیه ایست.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز؛ باقلوا و کیک باقلوا از خوشمزه ترین انواع شیرینی ها هستند و شما می توانید با تهیه آن ها در منزل از مهمان هایتان پذیرایی باشکوهی داشته باشید.

مواد لازم شربت باقلوای استانبولی

شکر : ۲ فنجان

آب : ۲ فنجان

آب لیمو : ۱ قاشق غذاخوری

دارچین : ۱ قطعه

مواد لازم برای مغز باقلوا استانبولی

پودر پسته : ۲ فنجان

گردوی خرد شده : ۱ فنجان

میخک آسیاب شده : ۱/۸ قاشق چایخوری

شکر ریز دانه : ربع فنجان

مواد لازم برای خمیر باقلوا ترکیه ای

خمیر نازک باقلوا : ۱ بسته

دستور پخت باقلوا استانبولی

ابتدا فر را بر روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید. همه مواد لازم برای مغز باقلوا را در درون ظرفی مناسب بریزید و سپس مواد را در درون ظرف هم بزنید تا به خوبی با یکدیگر مخلوط شوند. در مرحله بعدی درون ظرف پیرکسی ( هر نوع قالب مورد نظرتان ) را با کمک کره ذوب شده چرب کنید. سپس با کمک قلم مو به ۱۰ لایه از خمیر نازک باقلوا کره ذوب شده را بمالید و لایه های خمیر باقلوا را به صورت یکی یکی در درون قالب بر روی یکدیگر پهن کنید.

مواد مغز باقلوای استانبولی را بر روی خمیر های باقلوا بریزید و سطح آن ها را یکدست کنید. ۱۰ لایه دیگر از خمیر باقلوا را بر روی مواد مغز باقلوا قرار دهید و بین لایه های خمیر را کره بمالید. سپس قسمت هایی از خمیر را که از ظرف پیرکس بیون زده است را ببرید و سپس روی همه سطح همه خمیر را کره بمالید و با کمک چاقوی تیزی لایه های فوقانی را به شکل لوزی برش دهید. سپس ظرف باقلوا را به مدت ۶۰ دقیقه در درون فر قرار دهید اگر در این مدت مشاهده کردید که لایه های فوقانی باقلوا خیلی زود تعییر رنگ دادند بر روی ظرف فویل بکشید.

بعد از ۶۰ دقیقه ظرف باقلوا را از درون فر بیرون آورید و شربت را روی باقلواها را بریزید و  اجازه دهید باقلوا مقداری خنک شود. آن را به مدت ۵ ساعت در درون یخچال قرار دهید تا شربت به خوبی جذب باقلوا شود.

دستور تهیه شربت باقلوا ترکیه ای

برای تهیه شربت باقلوا ، آب و شکر را با یکدیگر مخلوط کنید. بعد از این که آب به دمای جوش رسید دارچین و آب لیمو را به آن ها اضافه کنید. بعد از این که شکر در آب به خوبی در آب حل شد زیر قابلمه را خاموش کنید. برای تهیه شربت باقلوا ۱۰ دقیقه زمان کافی است بعد از مدت زمان ذکر شده زیر شعله گاز را خاموش کنید و اجازه دهید تا شربت خنک شود.

کد خبر: 1134085

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =