به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، پرخوری یا زیاده روی در خوردن هر وعده غذایی سحری و افطار همچنین انتخاب مواد غذایی نامناسب می تواند منجر به نفخ و ناراحتی گوارشی شود و بر متابولیسم بدن نیز تاثیر بگذارد.
بیشتر بخوانید:
برنامه غذایی و تغذیه ضد پیری مخصوص زنان
مصرف این مواد غذایی در طول ماه رمضان توصیه نمیشود:
*غذاهای شور، شیرین، چرب یا سرخ شده: چنین غذاهایی می توانند باعث کم آبی بدن و احساس تشنگی زیاد در طول روز شوند.
*غذاهای بسته بندی شده و فرآوری شده: باید از مصرف آب میوه های بسته بندی شده خودداری کرد زیرا نسبت به مواد دیگر حاوی قند بیشتری هستند.
*نوشیدنی های حاوی کافئین مانند چای، قهوه، نوشابه و غیره.
مواد غذایی مناسب برای وعده غذایی سحری:
برای سحری، مواد غذایی متعادل حاوی مقدار کافی پروتئین و فیبر مصرف کنید تا برای مدت زمان بیشتری احساس سیری داشته باشید.
مصرف خوراکیهایی همچون خشکبار، دانه ها و میوه ها پیشنهاد میشود.
مواد غذایی مناسب برای وعده غذایی افطار:
به گفته متخصصان داشتن یک افطار متعادل مهم است زیرا در این وعده غذایی ذخایر انرژی مجدد تامین میشود و به حفظ روزه در روز بعد کمک می کند. ضرورت دارد افراد بیشتر از غذاهای مناسبی مصرف کنند که مواد مغذی مورد نیاز بدن تامین شود.
مصرف غلات کامل، سبزیجات، عدس و چربی های سالم که حاوی اسیدهای چرب تک و چند غیراشباع و منابع پروتئینی مانند شیر، ماست، لوبیا، حبوبات، تخم مرغ و گوشت بدون چربی مانند مرغ در این وعده غذایی توصیه میشود.
برخی از بایدها و نبایدهای روزه داری در ماه رمضان
*تامین آب مورد نیاز بدن: با نوشیدن آب کافی در طول شب برای روزه داری آماده شوید همچنین مصرف انواع میوه ها و سبزیجات به تامین آب مورد نیاز بدن کمک میکند.
*وعده غذایی سحری را حذف نکنید: این وعده غذایی است که انرژی بدن را در طول روز حفظ میکند.
*به میزان مواد غذایی مصرفی همچنین کیفیت آن توجه کنید. خوردن تنها دو وعده غذایی بسیار سنگین (اوایل صبح سپس شب) می تواند متابولیسم را به هم بزند و باعث افزایش وزن ناسالم شود.
انتهای پیام/
نظر شما