جلوگیری از گرسنگی در ماه رمضان با مصرف چند ماده غذایی

در ماه مبارک رمضان، برای تامین عناصر مغذی مورد نیاز بدن و جبران کاهش مصرف آب باید بتوانید آب مورد نیاز بدن را تامین کنید.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، در ماه مبارک رمضان، برای تامین عناصر مغذی مورد نیاز بدن و جبران کاهش مصرف آب باید بتوانید آب مورد نیاز بدن را تامین کنید.وعده غذایی سحر یکی از اصلی‌ترین وعده‌های غذایی است که به منظور مقابله با تشنگی و گرسنگی در طول روز، نباید به هیچ وجه از آن غافل شد.باید بتوانید در این وعده غذاهایی را مصرف کنید که رطوبت بدن را حفظ کند. در ادامه به معرفی این نوع غذاها می‌پردازیم.

بیشتر بخوانید:

میوه‌ مفید و دارویی برای افراد دیابتی

1- تخم مرغ| تخم مرغ حاوی پروتئین، ویتامین و مواد مغذی است که به شما احساس سیری می‌دهد، می‌توان آن‌ را به صورت آب پز یا نیمرو مصرف کرد و هر دو نوع آن، پروتئین لازم و احساس سیری را به شما می‌دهد.

2- لوبیا| حبوبات حاوی پروتئین هستند، بنابراین به شما کمک می‌کنند تا حد ممکن سیر شوید؛ زیرا معده برای هضم آن ها به مدت زمان بیشتری نیاز دارد. پروتئین همچنین برای متعادل سازی سطح قند خون مؤثر است.

3- جو دوسر| جو دو سر غنی از پروتئین است که طی ساعات روزه داری انرژی، فعالیت و احساس سیری بیشتری به شما می‌دهد.

4-  میوه‌ها و سبزیجات| میوه‌ها و سبزیجات مانند هندوانه، توت فرنگی، هلو، پرتقال، گوجه فرنگی، خیار، کاهو، اسفناج و کرفس سرشار از مواد معدنی و ویتامین‌هایی هستند که به شما کمک می‌کنند تا انرژی داشته باشید و بدن خود را مرطوب نگه دارید.

5-  آجیل|آجیل سرشار از آنتی اکسیدان است که از قلب محافظت و سلامت آن را تقویت می‌کند، خطر ابتلا به سرطان و بیماری‌های مختلف را کاهش می‌دهد و همچنین حاوی چربی‌های سالم است که احساس سیری به شما می‌دهد.

6- ماست| ماست از گزینه‌های سالم مهم در وعده غذایی سحری است زیرا حاوی مواد مغذی بسیاری مانند پروتئین، کلسیم، ید، ویتامین‌های گروه B و مایعات است که به تازه ماندن و حفظ رطوبت بدن شما کمک می‌کند.

انتهای پیام/

کد خبر: 1137011

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =