به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، دانشگاههای کشور از ۱۴ فروردین ۱۴۰۱ به دستور ستاد ملی مقابله با کرونا بازگشایی و آموزش در کلاسهای درس به مرور زمان حضوری شد. برخی از دانشگاهها از همان روز نسبت به حضوری شدن آموزش اقدام کردند؛ اما آموزش در برخی دانشگاهها و مقاطع پس از چند روز حضوری شد.
در حالی که ۱۴ روز از آغاز رسمی بازگشایی دانشگاهها میگذرد، جمعی از دانشجویان در شبکههای مجازی با هشتگ آموزش حضوری و بازگشایی دانشگاهها، نسبت به بازگشایی و حضوری شدن آموزش واکنش نشان دادند. ایسکانیوز در ادامه نظرات این دانشجویان در توییتر را منتشر کرده است:
آموزش مجازی به صورت کامل تعطیل نشود
یکی از کاربران بر این باور است که نباید آموزش مجازی را به صورت کامل تعطیل کرد. وی در این باره در صفحه توئیتر خود نوشت: «به نظر من باید آموزش مجازی را به صورت کامل تعطیل کرد آموزش توأمان حضوری و مجازی و اختیاری کردند حضور در یکی از این دو مورد شیوه خوبی است.»
سرپیچی دانشگاه شیراز از حضوری شدن آموزش
کاربری دیگر نسبت به توییت سخنگوی وزارت علوم مبنی بر حضور کارشناسی در دانشگاه باوجود مشکلات خوابگاهی تغذیه، نشان داد و در صفحه توییتر خود نوشت: «دانشجویان در همه دانشگاهها حضور دارند؟ پس چطور دانشگاه شیراز از حضور شدن سرپیچی می کند و مجازی ادامه میدهد؟ وقتی هم اعتراض میکنیم که چرا با وجود دستور مقامات و مصوبه ستاد ملی آموزش حضوری نمیکنید، میگویند ما نیازی نداریم دانشجو برایمان تصمیم بگیرد!»
آموزش دانشگاه سیستان و بلوچستان حضوری نیست
دیگر نیز پس از این نشدن کلاس های دانشگاه سیستان و بلوچستان گلایه دارد. این دانشجو در صفحه توئیتر خود نوشت٫: ۰«به ما که دانشجوی دانشگاه سیستان و بلوچستان هستیم گفتهاند قطعاً این که آموزش حضوری نیست و اگر حضوری شود زیر گروه ها آن هم فقط دروس عملی به مدت یک یا دو هفته حضوری میشوند. اما امتحانات حتما حضوری است. والا من سرخورده شده ام یا کلاً مجازی کنید یا حضوری مسئولان. مسئولان در این زمینه پیگیر باشند.»
اول گفتند آموزش حضوری است، به دانشگاه رفتیم گفتند غیر حضوری شده
کاربر دیگر که دانشجوی خرم آباد است خطاب به سخنگوی وزارت بهداشت در صفحه توئیتر خود نوشت: « نمیدانم چطوری باید با شما در ارتباط باشیم، ای کاش این پیام را ببینید دانشکده دختران خرمآباد به ما که رشته عملی هستیم گفتند که اول تا سوم اردیبهشت ماه باید در خوابگاه باشید و آموزش حضوری است بعد امروز که نصف دانشجویان بلیط خرید و هزینه کرده و به دانشگاه رفته و وسیله چیدهایم میگویند غیر حضوری هستید.»
دانشجویان نوبت دوم غیربومی دانشگاه خواجه نصیر خوابگاه ندارند
دیگر که دانشجوی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی است نسبت به ارائه نشدن خوابگاه به دانشجویان نوبت دوم غیر بومی اعتراض دارد. وی در این باره در صفحه توییتر خود نوشت: «خواجه نصیرالدین طوسی گونه همکاری با دانشجویان غیر بومی به منظور اجاره خوابگاه ندارد و دانشگاه با وقاحت تمام راه حل حذف ترم را به دانشجویان پیشنهاد میدهند. مسئولان دانشگاه هیچگونه دغدغهای نسبت به ما ندارد امیدوارم شما کمک کنید و پاسخگو باشید.
استادها همان اسلایدهای آموزش مجازی را ورق میزنند
کاربر دیگری درباره حضوری شدن آموزش در دانشگاهها در صفحه توییتر خود نوشت: «دوستانی که دم از کیفیت آموزش حضوری میزدید واقعاً به نظرتون فرقی کرده است؟ استادها همان اسلایدها را جلوی ما ورق می زنند و از رو میخوانند در این بین اتلاف وقت فقط به دانشجو تحمیل میشود.»
آموزش حضوری روند زندگی دانشجویان را منظم کرده است
کاربر دیگری در صفحه توییتر خود اعلام کرده که دانشگاهشان دوباره در حال مجازی شدن است. وی در این باره نوشته است: «شاید نظریه محبوبی نباشد ولی حضوری دهها لول بهتر از مجازی است، مخصوصاً امتحان حضوری دیدن و صحبت با همکلاسیها، آموزش خیلی بهتر، منظم شدن روند زندگی و خیلی موارد دیگر از مزایای کلاس حضوری است در مقابل تنها فایده مجازی گوش ندادن به دروس عمومی است!»
انتهای پیام/
نظر شما