به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز؛ پودر کاری ادویه محبوبی است که برخلاف تصور ما از هند نیامده و ابداع انگلیسیها در قرن هجدهم است. ادویه کاری برای سادهکردن آشپزی هندی ابداع شد، زیرا آشپزهای انگلیسی بهسختی میتوانستند بعضی از ادویهها را تهیه کنند. تولیدکنندگان انگلیسی ترکیبی از ادویههای هندی را بهنام پودر کاری تولید و در قوطیهای حلبی عرضه کردند. این ادویه خواص ارزشمندی برای سلامتی دارد، خواصی مانند پیشگیری از سرطان، محافظت در برابر بیماریهای قلبی و آلزایمر. در ادامه، توضیح میدهیم که ادویه کاری شامل چیست و چه خواصی دارد. در پایان نیز طرز تهیه این ادویه را شرح میدهیم.
ترکیب ادویه کاری همهجا یکسان نیست و میتواند شامل ادویههای متفاوتی باشد، از جمله:
زردچوبه، تخم گشنیز، تخم شنبلیله، هل، زیره، تخم ریحان شیرین، برگ کاری یا برگ بو، فلفل سیاه، فلفل چیلی قرمز، میخک، جوز هندی، دانه رازیانه، زنجبیل، سیر، دارچین، دانه خردل.
میتوانید این ادویهجات را با نسبتهای مختلف با هم ترکیب کنید تا یک طعم مشخصتر از بقیه باشد. مثلا برای تهیه ادویه کاری تند و آتشین میتوانید از فلفل چیلی قرمز و خردل زرد بیشتر استفاده کنید. ادویه کاری از ملایم تا تند متغیر است.
نظر شما