آموزش شیرینی پزی/ طرز تهیه کنجد عسلی

کنجد از دانه های پرخاصیت و مفید برای سلامتی است. زمانی که کنجد را با عسل مخلوط می کنند نوعی شیرینی خوشمزه به نام کنجد عسلی نرم درست می شود که متناسب با روش تهیه آن و موارد استفاده شده در تهیه آن قیمت کنجد عسلی ها با هم فرق می کند.

 به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، کنجد از دانه های پرخاصیت و مفید برای سلامتی است. زمانی که کنجد را با عسل مخلوط می کنند نوعی شیرینی خوشمزه به نام کنجد عسلی نرم درست می شود که متناسب با روش تهیه آن و موارد استفاده شده در تهیه آن قیمت کنجد عسلی ها با هم فرق می کند.

بیشتر بخوانید:

آموزش شیرینی پزی/ طرز تهیه کیک مربایی یک عصرانه خوشمزه و خانگی

در این مطلب قصد داریم تا شما را با طرز تهیه کنجد عسلی آشنا کنیم.

مواد لازم برای کنجد عسلی :

کنجد      ۱ لیوان
عسل       ۳ قاشق غذاخوری
شکر      ۳ قاشق غذاخوری
 کره یا روغن     برای چرب کردن تابه 

طرز تهیه کنجد عسلی:

کنجد را دو دقیقه داخل یک قابلمه تفت بدهید تا از خامی دربیاید.

تابه را چرب کنید شکر و عسل را بریزید تا کاملا آب شوند. کنجد را اضافه کرده (آنقدر کنجد بریزید که شهدی به چشم نیاید) هم بزنین با قاشق چوبی تا وسط ظرف جمع شود.

صبر کنید یکم از داغی بیفتد بعد مواد را سریع داخل سینی که پلاستیک یا سلفون کشیدید و چرب کردید بریزید. حسابی با پشت قاشق تمیز و چرب شده آن را صاف کنید یا با وردنه چرب شده اینکار را بکنید.

حالا با چاقوی تیز خط عمیق بیندازید و از همان محل آن را بشکنید.

این کنجد عسلی نه سفت است و نه نرم که به دندان بچسبد. حتما آن را امتحان کنید بسیار عالی و مقوی است.

انتهای پیام/

کد خبر: 1141430

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =