به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، بیسکویت خرمایی از انواع بیسکویت ها و کلوچه هایی می باشد که طرفداران زیادی دارد این بیسکویت هم سالم و هم مفید می باشدو شما می توانید به راحتی این بیسکویت را در خانه تهیه کنید.
بیشتر بخوانید:
آموزش شیرینی پزی/ طرز تهیه کیک شنی با نکات مهم و مفید
مواد لازم بیسکویت خرمایی
مواد لازم میزان لازم
آرد ۴۰۰ گرم
کره ۴۰۰ گرم
تخم مرغ ۴ عدد
شیر خشک ۲۰۰ گرم
پودر قند ۲۵۰ گرم
رنده پوست لیمو ۱/۲ قاشق چایخوری
وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری
خرما ۱۵۰ گرم
طرز تهیه بیسکویت خرمایی
مرحله اول :
ابتدا کره را در یک ظرف مناسب بریزید و با کمک همزن برقی آن را هم بزنید.
مرحله دوم :
پودر قند را نیز الک کنید و به کره اضافه کنید. دوباره شروع به هم زدن بکنید تا یک مخلوط کرم مانند به شما بدهد.
مرحله سوم :
پوست یک عدد لیمو را به اندازه نصف قاشق چایخوری رنده کنید و به همراه وانیل به مواد بالا اضافه کنید و هم بزنید.
مرحله چهارم :
تخم مرغ ها را نیز تک تک به مواد اضافه کرده و هم بزنید.
مرحله پنجم :
بکینگ پودر٬ آرد٬ شیر خشک را الک کنید و به موادتان اضافه کنید.هم بزنید تا کاملا یک مواتد منسجم به شما بدهد.
مرحله ششم :
خمیر را در یک کیسه قرار دهید و حدود یک ساعت بگذارید تا در مکان خنکی باقی بماند.
بیسکویت خرمایی
مرحله هفتم :
پس از یک ساعت خمیر را به آرامی ورز دهید سپس آن را صاف کنید.
مرحله هشتم :
هسته خرما ها را خارج کنید و آن را له کنید.
مرحله نهم :
مقدار نصف خمیر را جدا کنید روی سطحی صاف کنید و خرما ها را روی آن بچینید . سپس لایه دیگر خمیر را روی آن بگذارید تا دو لا شود.
مرحله دهم :
خمیر با کمک یک چاقو مربع مربع برش بزنید و شیار های نازکی روی آن ایجاد کنید و درون سینی فر بچینید.
مرحله یازدهم :
سینی را درون فر گرم شده با دمای ۱۷۵ درجه قرار دهید و اجازه دهیدتا حدود ۳۵ دقیقه بپزد.
انتهای پیام/
نظر شما