آموزش آشپزی / دستورالعمل حرفه‌ای تهیه قارچ برگر رستورانی

برگر قارچ طعم غنی و خاکی قارچ را در قالب یک همبرگر کلاسیک ترکیب می‌کند. این برگر از گوشت چرخ کرده گوساله به همراه قارچ‌های سرخ شده، پنیر چدار و سبزیجات تازه مانند کاهو و گوجه فرنگی تهیه می‌شود.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، این برگر یک غذای فست فود مقوی و خوشمزه است که اکثر افراد آن را دوست دارند. همچنین یک غذای کامل به حساب می‌آید، زیرا همه مواد مغذی مورد نیاز بدن از جمله کربوهیدرات‌ها، پروتئین‌ها و سایر موارد را دارد.

بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی / طرز تهیه آش کشکک یا حلیم قرمز نهاوند

قارچ برگر گونه‌ای از همبرگر کلاسیک است که در اواسط قرن بیستم به عنوان پاسخی به علاقه روزافزون مصرف‌ کنندگان به گزینه‌های فست فود متنوع و خوش طعم معرفی شد. این برگر ابتدا در ایالات متحده سرو شد، اما در دهه‌های ۱۹۸۰ و ۱۹۹۰ میلادی بود که با گسترش رژیم‌های گیاهخواری، به طور عمده در جهان به محبوبیت رسید. این برگر جایگزینی رضایت بخش برای گوشت گاو بود. امروزه، همبرگرها با پایه قارچ جزء اصلی بسیاری از فست فودهای زنجیره‌ای در سراسر جهان هستند که ب در انواع مختلف و مواد گوناگون تهیه می‌شوند.

مواد اولیه تهیه قارچ برگر

در طرز تهیه قارچ برگر بهتر است مواد لازمی که در جدول زیر آورده شده‌اند را تهیه کنید:

مواد لازم

مقدار

قارچ پورتوبلو

۱۵۰ گرم

گوشت چرخ کرده گوساله

۶۰۰ گرم

نان برگر

۲ عدد

روغن زیتون

۲ قاشق غذاخوری

سس سویا

یک قاشق غذاخوری

سیر (ریز شده)

۲ حبه

پنیر چدار یا سوئیسی (اختیاری)

۲ برش

کاهو

۲ عدد

گوجه فرنگی

۲ تا ۴ برش

پیاز

۲ تا ۴ برش

سس مایونز

۲ قاشق غذاخوری

خردل (اختیاری)

یک قاشق چایخوری

نمک

برای مزه

فلفل سیاه

برای مزه

خیارشور

به تعداد لازم

مراحل طرز تهیه قارچ برگر به شرح زیر هستند:

قارچ‌ها را تمیز کنید. ساقه آنها را بردارید و به صورت موازی برش دهید. در این بین، گوشت چرخ کرده را در تابه با روغن یا به صورت گریل شده بپزید.
روغن زیتون، سس سویا، سیر خرد شده، نمک و فلفل سیاه را در یک کاسه کوچک مخلوط کنید. مخلوط را با برس روی هر دو طرف قارچ‌ها بمالید.
دستورالعمل حرفه ای تهیه قارچ برگر رستورانی

قارچ‌ها را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه مارینت کنید تا طعم آنها بهتر شود. تابه یا ماهیتابه گریل را روی حرارت متوسط ‌گرم کنید. قارچ‌ها را به مدت ۴ تا ۵ دقیقه از هر طرف بپزید تا نرم و کمی زغالی شوند.

در آخرین دقیقه پخت تکه‌های پنیر را روی قارچ اضافه کنید و درب تابه را قرار دهید تا پنیر آب شود. در حین پختن قارچ‌ها، حواستان به گوشت باشد.

دستورالعمل حرفه ای تهیه قارچ برگر رستورانی

سس مایونز یا خردل را روی دو طرف نان برگر بمالید. سپس قارچ‌ها و گوشت پخته شده را به اندازه مناسب در داخل نام قرار دهید. نان را با کاهو، برش‌های گوجه فرنگی، خلال پیاز و خیارشور تکمیل کنید.
همبرگر قارچ را بلافاصله با یک طرف سیب زمینی سرخ کرده، سالاد یا نوشیدنی های مورد علاقه خود نوش جان کنید.

ترفندهای تهیه قارچ برگر رستورانی

در طرز تهیه قارچ برگر رستورانی به ترفندهای زیر توجه کنید:

اگر چند همبرگر درست می‌کنید، قارچ‌های پخته شده را در فری با دمای کم (حدود ۲۰۰ درجه فارنهایت/۹۳ درجه سانتی گراد) گرم نگه دارید تا گوشت ها آماده شود.
از قارچ‌های بزرگ استفاده کنید، زیرا از نظر اندازه و بافت شبیه یک پتی برگر هستند. ساقه‌ها را جدا کرده و به آرامی آنها را زیر آب بشویید.
قارچ‌های سفید و سفت با سطح صاف را برای بهترین طعم و بافت انتخاب کنید.
قارچ‌ها را می‌توانید در مخلوطی از روغن زیتون، سس سویا، سرکه بالزامیک، سیر و ادویه جات ترشی جات (مانند پاپریکا دودی یا آویشن) به مدت حداقل ۲۰ تا ۳۰ دقیقه مرینت کنید.
برای اطمینان از توزیع یکنواخت گرما، هنگام پخت و پز با کفگیر فشار ملایمی به قارچ‌ها وارد کنید.
از نان‌های بریوش یا غلات کامل برای افزایش مواد مغذی برگر قارچ استفاده کنید.
برای طعم بیشتر، پیاز سرخ شده، برش‌های آووکادو، فلفل سرخ شده یا سالاد کلم را اضافه کنید.

کد خبر: 1253161

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =