صبحانه‌هایی که مغز شما را تقویت می‌کند

خوردن صبحانه های مفید برای مغز به معنای خوردن غذاهایی برای تقویت سلامت مغز است. برای این منظور سعی کنید به‌طور منظم تخم‌مرغ، غلات سبوس‌دار، زغال‌اخته، سیب، کلم برکلی و اسفناج در وعده‌های صبحانه خود قرار دهید.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، خوردن صبحانه های مفید برای مغز به معنای خوردن غذاهایی برای تقویت سلامت مغز است. برای این منظور سعی کنید به‌طور منظم تخم‌مرغ، غلات سبوس‌دار، زغال‌اخته، سیب، کلم برکلی و اسفناج در وعده‌های صبحانه خود قرار دهید.

بیشتر بخوانید:

بهترین ورزش برای مغز شناسایی شد

هم‌زمان سعی کنید از خوردن غذاها و نوشیدنی‌های شیرین که باعث جهش قند خون می‌شوند خودداری کنید.

غذاهای سلامت مغز  تخم‌مرغ خوردن تخم‌مرغ برای صبحانه سلامتی مغز را به همراه دارد. تخم‌مرغ منبع خوبی از پروتئین و همچنین کولین و ویتامین B است. کولین عملکرد مغز و حافظه را بهبود می‌بخشد، درحالی‌که پروتئین قند خون را تثبیت می‌کند.

برای تأمین مواد مغذی مغز شما در صبح بهتر املت را با سبزی‌هایی مانند اسفناج، کلم برکلی و گوجه‌فرنگی درست کنید.  از آووکادو به‌عنوان یک چربی سالم و اشباع‌نشده به تخم‌های خود اضافه کنید. چربی اشباع‌نشده به جریان خون سالم کمک می‌کند و جریان خون سالم به معنای مغز سالم است. 

نوشیدن صبحانه با چای یا قهوه

صبحانه های مفید برای مغز چای و قهوه حاوی کافئین هستند. با نوشیدن چای یا قهوه می‌توانید از مزایای کافئین برای مغز خود بهره‌مند شوید. کافئین‌ها دارای آنتی‌اکسیدان های سالم هستند و آنتی‌اکسیدان ها جریان خون سالم را تقویت می‌کنند. چای سیاه، چای سبز یا هر چای دیگری که مناسب شما باشد بنوشید.

با این حال از نوشیدن زیاد چای یا قهوه خودداری کنید. غلات کامل در زمان صبحانه غلات سبوس‌دار، جو دوسر کامل یا نان سبوس‌دار بخورید. غلات کامل سلامت قلب و عروق را تقویت می‌کنند و باعث سلامتی قلب و عروق در اندام‌های شما ازجمله مغز می‌شود. غلات کامل همچنین انرژی مغز را به شکل گلوکز در خون تأمین می‌کنند. با افزودن غلات کامل به رژیم غذایی جریان مداوم انرژی به مغز می‌رسد و تقویت تمرکز را تضمین می‌کند.

خوردن زغال‌اخته، انگور و سیب

زغال‌اخته، انگور و سیب را در سبد میوه‌های خود قرار دهید. زغال‌اخته، انگور و سیب سلامت مغز را تقویت می‌کنند. ازآنجاکه بلوبری سرشار از آنتی اکسیدان، تانن و مواد شیمیایی است، به‌ویژه برای ارتقا سلامت مغز مفید می‌باشد. مطالعات نشان می‌دهد بلوبری یادگیری، تفکر و حافظه را بهبود می‌بخشد. انگور منبع بزرگی از آنتی‌اکسیدان است و استرس اکسیداتیو را خنثی می‌کند و از بیماری‌های مغزی جلوگیری می‌کند. سیب منبع بزرگی از کورستین است، آنتی‌اکسیدانی که به محافظت از سلول‌های مغز در برابر حملات رادیکال‌های آزاد کمک می‌کند. 

خوردن بادام

بادام منبع خوبی از ویتامین E، پروتئین، فیبر و چربی‌های سالم است. این مواد مغذی که از افت شناختی جلوگیری می‌کنند و به بدن کمک می‌کنند سطح قند خون حفظ شود و به تمرکز و انرژی کمک می‌کند.

خودداری از مصرف آب‌میوه‌های فرآوری شده

آب‌میوه‌های فرآوری شده مانند، سیب، پرتقال، انگور و سایر آب‌میوه‌ها، دارای مقادیر زیادی قند هستند. در عوض، آب‌میوه‌های طبیعی خود را درست کنید. به‌عنوان‌مثال آب‌پرتقال تازه در صبح گزینه‌ای سالم است. خوردن صبحانه بدون گلوتن مراقب غذاهای آماده صبحانه بدون گلوتن باشید. بااین‌حال، مصرف بسیاری از غذاهای آماده صبحانه بدون گلوتن می‌تواند مشکلات احتمالی ایجاد کند. به‌عنوان‌مثال، برنج، سیب‌زمینی و آرد تاپیوکا جایگزین آرد گندم در این محصولات شده‌اند. نشان داده‌شده است که این آردها دارای شاخص گلیسمی بالایی هستند. این بدان معنی است که به‌سرعت قند خون را افزایش می‌دهند و این همین کار مانع تمرکز، حافظه و عملکرد مغز می‌شود.

منبع: سیو طب

انتهای پیام/

کد خبر: 1145853

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =