به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، کیک یکی از محبوب ترین خوراکی ها در سراسر جهان است که می توان آن را به آسانی و با مواد قابل دسترس در خانه تهیه نمود. چسبیدن کیک به قالب یکی از مشکلات رایج در کیک پزی می باشد. در این بخش به شما می گوییم که چه کنید که کیک به قالب نچسبد و خیلی راحت از قالب جدا شود.
بیشتر بخوانید:
آموزش شیرینی پزی/ طرز تهیه کیک بیسکویتی شکلاتی
استفاده از کاغذ روغنی
برای راحت جدا شدن کیک از قالب میتوانید از کاغذ روغنی استفاده کنید.کاغذ روغنی را به اندازه کف قالب خود برش بزنید. قبل از قرار دادن کاغذ روغنی ابتدا قالب را خوب چرب کنید و بعد کاغذ روغنی را روی قالب قرار دهید. بعد از پخت اجازه دهید کیک خنک شود سپس با یک چاقو دیوارهای کیک را از قالب جدا کنید و قالب را برگردانید، کیک به راحتی از قالب خارج می شود.
چرب کردن و آرد پاشی
در این روش با روغن یا کره کف و دیواره های قالب را چرب کنید، با مقداری آرد کف قالب را آردپاشی کنید، برای چرب کردن قالب از روغن جامد یا کره استفاده کنید چون باعث می شود لطافت کیک شما حفظ شود و برای جدا کردن کیک از قالب هم بهتر است. دقت کنید همه قسمت های قالب باید چرب و آردپاشی شود تا بعد از پخت به راحتی جدا گردد.
استفاده از روغن جداکننده
روغن جداکننده را می توانید به صورت آماده تهیه نمایید و یا داخل خانه آرد و روغن و کره را ترکیب نمایید و روغن جداکننده تهیه کنید، کف و دیواره های قالب را با این نوع روغن چرب کنید تا دیگر به قالب نچسبد.
روغن جدا کننده
نکات مهم
برای تهیه کیک های خیس یا داری شکلات باید حتماً از کاغذ روغنی استفاده شود.
برای جلوگیری از چسبیدن کیک به قالب آن را برای سرد شدن روی یک آبکش یا توری قرار دهید.
اطراف و ته قالب را خوب چرب کنید.
بعد از پخت کیک ۱۰ الی ۱۵ دقیقه صبر کنید وقتی کیک خنک شد آن را از قالب جدا کنید.
قالب های کمربندی و قالب های چدن و نچسب گزینه خوبی هستند.
انتهای پیام/
نظر شما