به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، تا به حال راجع به این موضوع فکر کرده اید که چرا بعضی از افراد مدت های طولانی در مورد شغل مورد علاقه شان فکر می کنند اما بعضی دیگر بی تفاوت تر به نظر می رسند ؟ در حقیقت ممکن است این موضوع برای شما هم پیش آمده باشد و مدام در حال کلنجار رفتن با خودتان باشید. پاسخ به این سوال ساده است. در این قسمت به صورت خلاصه مراحل رسیدن به موفقیت برای ارتباط یا شغل را به شما معرفی می کنیم. در واقع انواع تجربه و تحصیلاتی که در این مسیر کمک کننده است را برایتان جمع آوری کرده ایم.
بیشتر بخوانید:
راههای مقابله با ترس از عدم موفقیت و شکست
قدم هایی که شما را به موفقیت نزدیک می کنند
اهداف خود را تعیین کنید:
یکی از چیزهایی که افراد موفق را از افراد غیر موفق جدا می کند این است که آن ها زمان می گذارند و معنای موفقیت را برای خودشان تعریف می کنند. به یاد داشته باشید موفقیت مربوط به انتظارات خانواده، دوستان و همکاران تان نیست. ممکن است تعریف شما از موفقیت یک جایگاه شغلی خاص باشد اما برای شخص دیگر نجام همان کار، کاملا شبیه به یک کابوس باشد.
مرحله اول این است که محدودیت های خودتان را مشخص کنید و تصمیم بگیرید که زندگی موفق از نظر شما چه زندگی است. به طور مثال آیا دوست دارید با حیوانات کار کنید ؟ روی چیزی که می خواهید تمرکز کنید تا به سادگی بتوانید برای ادامه مسیر شور و انگیزه کافی را داشته باشید.
به پرورش دادن خودتان متعهد باشید:
اگر احساس کردید که در مسیر رسیدن به موفقیت جا می زنید و مدام عقب نشینی دارید، باید علت آن را پیدا کنید. سعی کنید دوباره به مسیری که در پیش گرفته اید فکر کنید و ببینید چه عواملی باعث رسیدن تان به موفقیت می شود. همچنین مدام در حال یادگیری چیزها و کارهای چالش برانگیز باشید تا ذهن ناخودآگاه شما عادت کند که به پرورش دادن خودش فکر کند.
اهدافتان را بنویسید:
حتماً اهدافی که می خواهید به آن ها دست پیدا کنید را روی کاغذ بنویسید. سعی کنید به رشد و پرورش شخصی فکر کنید و به رویاهای خود تبدیل شوید.
واقع بین باشید:
اهداف تان را از رؤیا های تان جدا کنید و رؤیا پردازی نکنید و بر آرزوهای در دسترس تر خود تمرکز کنید. پیش از این چندین بار در بخش موفقیت نمناک گفته شد که توانایی های خودتان و محدودیت هایی که دست و پای شما را بسته را هم در نظر بگیرید تا سرخورده نشوید و سراغ نقشه هایی بروید که از پس کنترل شان بر می آیید.
از ترس درونی به عنوان ابزاری برای رفتن به سمت جلو استفاده کنید:
همه تغییرات اول از ترس شروع می شوند. ترس می تواند عاملی برای عقب کشیدن شما باشد یا این که می توانید آن را به یک ابزار تبدیل کنید که به رشد بیشتر شما کمک کند، پس با ترس می توانید تمرکز خود را افزایش دهید. پس فرصت های خود را در زندگی بررسی کنید و ببینید از چه چیزهایی می ترسید و سپس از همان ها برای انجام کارهای جدید استفاده کنید.
یاد بگیرید که چگونه شرایط را فراهم کنید:
منظور از شرایط ، مجموعه ای از تحصیلات و تجربه هایی است که می تواند برای هدف بعدی شما، شغل و یا رشد جایگاهتان موثر باشد. پس یاد بگیرید ایده های خود را به کار بیندازید. حتی کوچک ترین قدم ها در این مسیر می تواند موثر واقع بشود.
ضمیر ناخودآگاهتان را دور بزنید:
اقداماتی را که مایل به انجامش نیستید، به صورت مرتب و مستمر، و البته روزانه، انجام دهید. در این صورت، در گذر زمان، شما یک ذهنیت ناخودآگاه جدید در خودتان خلق خواهید کرد که شما را به سوی موفقیت و به سوی اهدافتان به پیش خواهد راند.
هوش هیجانی خود را تقویت کنید:
هشتاد و پنج درصد از موفقیت شما به سطح هوش هیجانی و هوش اجتماعی شما وابسته است. هوش هیجانی و هوش اجتماعی بسیار بالاتر از IQ است. برای موفقیت باید در تمام جنبه های زندگی خود حد متعادلی را داشته باشید.
ایده ها و محدودیت هایی را تعیین کنید و روابط سمی را از بین ببرید:
گاهی اوقات چیزی که شما را به عقب نگه می دارد، خودتان هستید و روابطی که در آن ها حضور دارید. پس محدودیت هایی برای مقابله کردن با این چالش را در خودتان تعیین کنید. اول درخواست های خود را مطرح کنید و سپس راه هایی را برای از بین بردن روابط سمی به کار بگیرید.
از کارهایی که نباید انجام دهید، لیست تهیه کنید:
حتما با لیست انجام کارها آشنا هستید اما این بار باید لیستی تهیه کنید و در مورد کارهایی که باید از آن ها دست بکشید، باشد. پس از کارهایی که اصلاً از آن ها لذت نمی برید و احساس می کنید زمان شما را هدر می دهند یک لیست تهیه کنید.
یک نامه برای آینده خودتان بنویسید:
در مورد چیزهایی که دوست دارید در آینده به آن ها دست پیدا کنید و دیدگاهی که به اینده خود دارید یک برنامه بنویسید. این کار به شما کمک می کند که بتوانید بیشتر به رشد و موفقیت خود فکر کنید و قدم های موثری در این مسیر بردارید.
مهارت جدید را به مدت ۶ ماه تمرین کنید:
مهارتی را انتخاب کنید که فکر می کنید در مسیر رسیدن به موفقیت به شما کمک می کند و سپس به مدت ۶ ماه آن را تمرین کنید. این دوره از یادگیری و تمرین به صورت متمرکز در افزایش تجربی شما تاثیر بسیار زیادی دارد. بعد از شش ماه اول می توانید باز هم این روش را ادامه دهید.
از فرصت ها استفاده کنید:
برای موفقیت در زندگی، باید از فرصت هایی که سر راهمان قرار می گیرند، به خوبی استفاده کنیم. همیشه یک دلیل منطقی برای توجیه کردن وجود دارد. اما غلبه بر این وسوسه نیاز به درک و پذیرفتن ریسک دارد.
از شکست نترسید:
برای رسیدن به هدف تان هر زمان که احساس کردید باید نقشه تان را عوض کنید، پس ریسک کنید. در مسیر رسیدن به اهداف تان ممکن است اشتباهاتی را مرتکب شوید به جای ناامید شدن، بهتر است از آنچه اتفاق افتاده درس بگیرید.
اهداف شغلی خود را بازبینی کنید:
باید ببینید که اکنون در شغل فعلی خود چه جایگاهی دارید. آیا از آن رضایت دارید؟ در غیر این صورت اگر به دنبال یک شغل جدید هستید، مراحل رسیدن به آن شغل را برای خودتان برنامه ریزی کنید. همچنین باید رزومه خود را بازبینی کنید و ببینید که آن شغل جدید نیاز به چه توانایی ها و عملکردهایی در شما دارد که بتوانید آن ها را در خودتان ایجاد کنید.
به نقطه کور خود آگاهی یابید:
نقطه کور جایی است که شما قادر به دیدن آن نیستید؛ اما دیگران به راحتی می توانند آن را ببینند. از دیگران بخواهید که نمای بیرونی شما را برای خودتان توصیف کنند. آگاهی به نقطه کور باعث می شود که شما بسیاری از دلایل عدم موفقیت خود را که تا به حال قادر به دیدن آنها نبوده اید دیده، شناخته و اصلاح یا تقویت کنید.
یک راه جدید پیدا کنید:
اصلا فرقی ندارد که در چه سنی یا چه زمانی از سال هستید، در هر صورت گاهی اوقات باید مسیر خود را عوض کنید و به دنبال راه های جدید بگردید. پس برای آن ها با انگیزه برنامه ریزی کنید و فرصت های جدید را از دست ندهید.
انتهای پیام/
نظر شما