آموزش شیرینی‌پزی/ دستور تهیه پروفیترول، شیرینی خوشمزه ترکیه‌ای

پروفیترول ترکیه یک نوع نان خامه ای است که بسیار راحت تهیه می شود این شیرینی خوشمزه را به آسانی می توانید در خانه درست کنید و برای انواع مهمانی ها، دورهمی ها و تولدها استفاده کنید.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، پروفیترول ترکیه یک نوع نان خامه ای است که بسیار راحت تهیه می شود این شیرینی خوشمزه را به آسانی می توانید در خانه درست کنید و برای انواع مهمانی ها، دورهمی ها و تولدها استفاده کنید.

بیشتر بخوانید:

آموزش شیرینی پزی/ طرز پخت شیرینی کاک کرمانشاه

مواد لازم برای تهیه پروفیترول ترکیه

آب    ۱ لیوان
آرد    ۱ فنجان
کره یا مارگارین    ۱۲۵ گرم
تخم مرغ    ۳ عدد
مواد لازم برای کرم پروفیترول

شیر    ۲٫۵ فنجان
آرد    ۳ قاشق غذاخوری
شکر    ۱٫۵ قاشق چایخوری
تخم مرغ    ۱ عدد
وانیل    ۱ بسته ۵ گرمی
سس شکلات یا شکلات تلخ    ۱ عدد یا ۸۰ گرم

جوشاندن آب و کره یا مارگارین

آب را داخل یک قابلمه کوچک بریزید و به آن کره یا مارگارین را اضافه کنید روی حرارت قرار دهید تا بجوشد.

اضافه کردن آرد و هم زدن

بعد آرد را اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید اجازه دهید مخلوط به مدت ۲ تا ۳ دقیقه بپزد و مدام هم بزنید. از روی حرارت بردارید و به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه کنار بگذارید تا خنک شود.طرز تهیه 

اضافه کردن تخم مرغ

بعد از این که خمیر کمی استراحت کرد تخم مرغ ها را به خمیر اضافه کنید این نکته را به یاد داشته باید که تخم مرغ ها را یکی یکی به خمیر اضافه کنید و خوب خمیر را مخلوط کنید تا تخم مرغ به خورد خمیر برود بعد تخم مرغ دیگر را اضافه کنید. طرز تهیه پروفیترول

هم زدن خمیر و دوباره استراحت دادن

پس از این که تخم مرغ ها کاملا به خورد خمیر رفتند خمیر چسبناکی خواهید داشت باید خوب خمبر را هم بزنید تا خمیر ور بیاید. دوباره به خمیر به مدت ۱۰ دقیقه استراحت دهید.پروفیترول ترکیه

قرار دادن در فر

به کمک یک قاشق به اندازه یک گردو از خمیر را بردارید و مانند تصویر به قاصله ۲ تا ۳ سانتی متری از هم داخل سینی فر چرب شده بگذارید. سینی فر را داخل فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه گرم کرده اید به مدت ۴۰ دقیقه قرار دهید تا بپزد و طلایی شود.

آماده کردن کرم

شیر را به همراه آرد، شکر و تخم مرغ داخل یک قابلمه بریزید روی حرارت قرار دهید و هم بزنید تا کرم یا خامه بپزد. بعد از آن از روی حرارت بردارید و وانیل را به مواد اضافه کنید و هم بزنید.

پر کردن خمیر ها با خامه

می توانید خمیر را از وشط برش بزنید و کرم آماده شده را بین دو خمیر قرار دهید یا این که کرم را داخل قیف خامه بریزید و با کمک قیف خمیر ها را پر از خامه کنید داخل یک سینی بچینید.

تزئین کردن

در آخر با سس شکلات یا شکلات آب شده شیرینی ها را تزئین کنید. نوش جان

منبع:سایت آشپزی ها

انتهای پیام/

کد خبر: 1163208

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =