آموزش آشپزی/ طرز چخت خوراک چیلی

خوراک چیلی یکی از غذا های بسیار خوشمزه و پر طرفدار است که با گوشت چرخ کرده و لوبیا تهیه می شود.

به گزاش گروه اجتماعی ایسکانیوز، افزودن لوبیا در این غذا دلخواه است ولی طعم بی نظیری می دهد و شما می توانید به دلخواه از مخلوط لوبیا چینی و سفید استفاده کنید و یا می توانید به صورت یکدست از لوبیا چیتی استفاده کنید و آن را بپزید و اگر زمان کافی برای تهیه و پخت لوبیا ندارید می توانید لوبیا کنسروی تهیه کنید تا در کمتر از ۱۵ دقیقه یک غذای جدید و خوش طعم و مزه داشته باشید. خوراک چیلی به واسطه داشتن فلفل تند بسیار تند و تیز است و می توانید مقدار آن را کم و زیاد کنید.

بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی/ دستور پخت چیلی سبزیجات

مواد لازم برای تهیه خوراک چیلی با لوبیا

لوبیا چیتی پخته ۱.۵ لیوان

پیاز ۲ عدد

گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم

سیر ۲ حبه

فلفل دلمه رنگی ۱ عدد

گوجه فرنگی ۳ عدد

رب ۱ ق غذا خوری

نمک، فلفل سیاه، فلفل تند، زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه خوراک چیلی با گوشت چرخ کرده ساده و سریع

مرحله اول: آماده سازی لوبیا

ابتدا باید لوبیا را از قبل خیس کنید و چندین بار آب لوبیا را تعویض کنید و به همراه کمی آب بپزید. خیس کردن لوبیا باعث می شود علاوه بر گرفتن نفخ آن بهتر نیز پخته شود. می توانید از مخلوط لوبیا سفید و چیتی استفاده کنید.

مرحله دوم: تفت دادن پیاز و گوشت

ابتدا پیاز ها را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید و داخل تابه بدون افزودن روغن کمی تفت دهید تا سبک شود و بعد روغن و کمی زردچوبه را اضافه کنید و تفت دهید تا پیاز کمی طلایی شود، و بعد سیر ها را پوست بگیرید و رنده ریز بزنید و به همراه پیاز کمی تفت دهید و سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و به همراه پیاز تفت دهید تا گوشت خوب سرخ شود.

مرحله سوم: افزودن رب

در ادامه باید فلفل دلمه رنگی را نیز خرد کنید و به همراه مواد و ادویه ها اضافه کنیدو تفت دهید. گوجه فرنگی ها را بشورید و نگینی ریز خرد کنید و به همراه مواد کمی تفت دهید تا نرم شوند. سپس رب را اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی رب گرفته شود و رب خوشرنگ شود.

مرحله چهارم: تهیه خوراک چیلی

بعد از تفت خوردن رب نوبت اضافه کردن لوبیا پخته شده است که به همراه ۱ استکان آب جوش اضافه کنید تا رب رنگ باز کند و گوشت پخته شود. حرارت را کم کنید و بگذارید تا مواد جا افتاده و سس غلیظی بدست بیاد و در انتها داخل کاسه کشیده و به همراه نان یا برنج سرو کنید. نوش جان

می توانید تا ۱ ق سوپ خوری فلفل تند اضافه کنید و  این به ذائقه شما بستگی دارد.

می توانید گوچه فرنگی را پوره کنید.

افزودن سیر دلخواه است.

منبع: برترین ها

انتهای پیام/

کد خبر: 1164403

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =