به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، سردار سید کمال هادیانفر در گفتوگویی گفت: با توجه به شناسایی ۵ هزار و ۲۰۰ نقطه حادثه خیز در معابر کشور در سالهای گذشته، امسال با همکاری وزارت راه و شهرسازی و شهرداریها، ۵۸۰ عدد از این نقاط آشکارسازی شده یا اقدام به اصلاح آنها صورت گرفته است. اما همچنان براساس ۱۱ سال تحلیل پلیس راهنمایی و رانندگی، نزدیک ۵ هزار نقطه حادثهخیز در جادهها و شهرهای کشور باقیمانده است که برای رفع معضل این نقاط باید برنامهای اجرایی و عملیاتی تدوین شود.
جریمه نکردن پلیس برای نداشتن طرح ترافیک
رئیس پلیس راهور کشور ادامه داد: اعتبارات لازم برای اجرای برنامه عملیاتی رفع معضل تمام ۵ هزار نقطه حادثهخیز جادهها و شهرهای کشور در وسع منابع مالی وزارت راه و شهرداریها نیست و پیش از این نیز هیچگاه چنین منابعی در بودجه سنواتی این نهادها پیشبینی نشده بود. بنابراین ضرورت دارد که دولت و مجلس محترم چه در بررسی بودجه ۱۴۰۲ و چه در برنامهریزی برای سایر بودجههای عمرانی کشور، منابع مالی لازم را برای رفع معضل تمام نقاط حادثهخیز یا حداقل کاهش تعداد این نقاط در سالهای آینده پیشبینی کنند.
وی در پایان تصریح کرد: در جلسه اخیر کارگروه کاهش تلفات جادهای که با حضور معاون اول محترم رئیسجمهور برگزار شد، از مسئولان دولت خواستیم که حتما در بودجه سال آینده منابعی را برای از بین بردن یا کاهش نقاط حادثهخیز معابر در نظر بگیرند؛ زیرا برآوردها نشان میدهد که برای رفع کامل معضل نقاط حادثهخیز یا حداقل حل مشکل نقاط پرتصادف و بحرانی در معابر درونشهری و برون شهری به ۵ هزار میلیارد اعتبار نیاز است.
انتهای پیام/
نظر شما