به گزارش خبرنگار فرهنگی ایسکانیوز، یکی از سرگرمیهای که مردم از دیرباز برای ایام نوروز داشتهاند، تماشای مجموعههای تلویزیونی بوده است. رسانه ملی همزمان با آغاز سال نو، پخش سریالهای جدیدی را آغاز خواهد کرد که هدفشان فراهم آوردن ساعاتی خوش برای مردم است.
به همین دلیل، در این مطلب به معرفی «آتش و باد» که یکی از سریالهای نوروز ۱۴۰۲ است، پرداختهایم.
احتمال ساخت فصل دوم سریال آتش و باد/ همکاری با مجتبی راعی تجربه دلنشینی بود
«آتش و باد» روایتی در دل تاریخ است که عشق، آتش خشم را شعلهور میکند. این سریال با یک جنگ بزرگ ادامه پیدا میکند و همزمان پرداختهایی به فراز و فرودهای تاریخی ایران در عصر مشروطه دارد.
سریال «آتش و باد» محصول مرکز سیما فیلم و با تهیهکنندگی حسن نجاریان و کارگردانی مجتبی راعی است که در ۵۸ قسمت به عنوان سریال نوروزی شبکه سه سیما از آخرین جمعه امسال ۲۶ اسفندماه ساعت ۲۰:۳۰ به روی آنتن رفت.
ابتدا قرار بود این سریال در ۴۵ قسمت ساخته شود اما پخش آن بهعنوان یک سریال مناسبتی که باید در عید نوروز روی آنتن برود، باعث شد تا زمان هر قسمت کوتاه شود و تعداد قسمتهای آن افزایش پیدا کند. این سریال تا ماه مبارک رمضان ادامه خواهد داشت.
محمود پاکنیت، حسین محجوب، لاله اسکندری، نادر فلاح، فرخ نعمتی، سهیلا رضوی، قاسم زارع، داریوش کاردان، میرطاهر مظلومی، رامین ناصرنصیر، مهدی فقیه، کریم اکبری مبارکه، صدرالدین حجازی و بیوکمیرزایی برخی از بازیگران این مجموعه تلویزیونی هستند.
جالب است بدانید، ساخت ۵ فصل از سریال «آتش و باد» پیش بینی شده است. اما در حال حاضر، تنها ساخت یک فصل آن به اتمام رسیده و تولید فصلهای دیگر این سریال به بازخورد مردم پس از پخش آن و درخواست صدا و سیما برای ساخت فصل های بعدی، بستگی خواهد داشت.
در خلاصه داستان مجموعه «آتش و باد» آمده است: «بهادر کدخدای ایل پوسان با کدخدای طایفه همسایه سرخو رقابت و مخالفتی دیرینه دارد. مدتی است آتش کینهها خاموش شده است تا اینکه سرخو با اعتماد به نفس به خواستگاری دختری زیبا و کم سن و سال بهادر جهان پسند میآید. غافل از اینکه قرار است مدتی بعد جهان پسند به عقد پسرعمویش درآید. بهادر قاطعانه با این وصلت مخالفت میکند. زخمهای کهنه سرباز میکنند. هر دو طایفه از کدخدای خود حمایت میکنند. درگیری ابعاد بزرگتری مییابد و بهادر تلاش بزرگی را آغاز میکند.»
کارگردان سریال جشن سربرون
مجتبی راعی متولد سیزدهم اسفند ماه سال ۱۳۳۶ در شهر دهق اصفهان است. او تحصیلات مقدماتی خود را در همان جا گذراند. پس از پایان تحصیلات مقدماتی وارد دانشکده سینما تئاتر دانشگاه هنر شد و در رشته کارگردانی سینما فارغ التحصیل گردید.
در حال حاضر مجتبی راعی ساکن تهران است و در کنار کارگردانی و نویسندگی به تدریس کارگردانی نیز مشغول است.
از ساختههای این کارگردان میتوان به فیلمهای ترنج (۱۳۹۱)، عصر روز دهم (۱۳۸۷)، سفر به هیدالو (۱۳۸۴)، صنوبر (۱۳۸۰)، جنگجوی پیروز (۱۳۷۷)، تولد یک پروانه (۱۳۷۶)، غزال (۱۳۷۴)، جای امن (۱۳۷۲)، تونل (۱۳۷۱)، تابستان ۵۸ (۱۳۶۸) و انسان و اسلحه (۱۳۶۷) اشاره کرد.
انتهای پیام/
نظر شما