به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، هزار بیست و ششمین جلسه شورای عالی آموزش و پرورش با حضور سرپرست وزارت آموزش و پرورش، دبیرکل شورای عالی و سایر اعضای آن در سالن جلسات وزارت آموزش و پرورش برگزار شد.
۳۰ درصد معلمان نسبت به رتبهبندی خود اعتراض دارند
در ابتدای این جلسه محمود امانی طهرانی دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش با تبریک ماه مبارک رمضان و تشکر از زحمات و خدمات یوسف نوری وزیر سابق آموزش و پرورش و همچنین آرزوی موفقیت و سربلندی برای رضامراد صحرایی در سمت جدید، گفت: همه ما دغدغه آموزش و پرورش فرزندان این سرزمین داریم و باید با همکاری و همراهی همدیگر مسائل و مشکلات آن را بر طرف کنیم.
اعضای شورای عالی آموزش و پرورش در این جلسه مسائل مختلف آموزش و پرورش از جمله رتبهبندی معلمان و لزوم رسیدگی به اعتراضات آنان، توجه به گزینش نیروی انسانی توانمند و متخصص مورد نیاز آموزش و پرورش، کنکور و چالشهای آن در نظام آموزشی، توجه جدی به امتحانات نهایی دانشآموزان، بازنگری و اصلاح آییننامه رتبهبندی معلمان و بررسی و تصویب آن در شورای عالی آموزش و پرورش، کتب درسی دانشآموزان، عدم ثبات مدیریت در آموزش و پرورش و... را مورد بحث و بررسی قرار دادند.
در ادامه جلسه رضامراد صحرایی سرپرست وزارت آموزش و پرورش با ارائه گزارشی از فعالیتها و اقدامات آموزش و پرورش و همچنین روند رسیدگی به اعتراضات معلمان نسبت به رتبههایی که کسب کردهاند، گفت: اعتراضات معلمان در مورد رتبهبندی به دقت بررسی می شود تا حقی از کسی ضایع نشود.
وی اظهار کرد: توجه جدی به دغدغههای فرهنگیان در مورد مسائل آموزشی و پرورشی و رتبهبندی معلمان مهم و ضروری بوده و هدف این است که همکاران به حق خود برسند.
سرپرست وزارت آموزش و پرورش گفت: ۹۴۰ هزار معلم تقاضای رتبه کرده بودند که پرونده ۹۳۳ هزار نفر مورد بررسی قرار گرفت، ۵۹ میلیون سند در سامانهای که ظرف مدت سه و نیم ماه آماده بهره برداری شده بود، بارگذاری شد، این مسأله حجم گردش کار آن را افزایش داد. همچنین در طول رتبهبندی چندین هزار حکم صادر شده است.
وی با تأکید بر اینکه مشکلات رتبه بندی را با کمک همکاران برطرف می کنیم، گفت: چند کار در مورد رتبهبندی در حال انجام است؛ اول اینکه فرایند رسیدگی به اعتراضات آغازشده است که در اعتراضات اجازه بارگذاری مدرک جدید داده نمیشد که به فوریت زمینه بارگذاری مدرک جدید فراهم شد، البته باید قابلیتهای جدیدی در سامانه برای این کار ایجاد شود و معلمان می توانند در مؤلفه مورد اعتراض، مدارک تکمیلی را ارائه دهند.
صحرایی اظهار کرد: کمیته نظارت و پایش رتبهبندی شروع به کارکرده است و گروهی مختصات عمومی هر یک از رتبهها را مشخص کردهاند که بر اساس آن، رتبهها را کیفیتسنجی میکنند.
وی با اشاره به موضوعات در دستور کار آموزش و پرورش بیان کرد: برگزاری با شکوه هفته بزرگداشت مقام معلم، ساماندهی نیروی انسانی، هدایت تحصیلی دانشآموزان، برنامه هفتم توسعه و ... از جمله موضوعات بسیار مهمی هستند که باید مورد توجه جدی قرار گیرند.
سرپرست وزارت آموزش و پرورش با تأکید بر اینکه نقش آموزش و پرورش در برنامه هفتم توسعه باید پررنگ دیده شود، گفت: در این حوزه تمام تلاش خود را میکنیم تا آموزش و پرورش نقش ویژهای در برنامه هفتم داشته باشد.
صحرایی گفت: آموزش و پرورش نیازمند مشارکت و همکاری همه دستگاه ها و جامعه است تا بتواند نقش خود را به نحو احسن ایفا کند.
در ادامه این جلسه موضوع «آموزش زبان های خارجی» مورد بحث و بررسی قرار گرفت که ضمن تصویب کلیات آن مقرر گردید موضوع کیفیت بخشی آموزش زبان های خارجی در جلسات بعدی شورای عالی مورد بررسی قرار گیرد.
انتهای پیام/
نظر شما