به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، کیک رولت سوئیسی یکی از انواع کیک ها خوشمزه بین المللی است که با دستورهای بسیار متنوعی تهیه می شود. این کیک خوشمزه یکی از لطیف ترین و خوشمزه ترین کیک های مخصوص پذیرایی است که می توانیم به دلخواه آنرا با خامه شیرینی پزی یا همان خامه فرم گرفته، انواع مارمالاد یا حتی عسل درست کنیم.
آموزش شیرینیپزی / طرز تهیه قرابیه دورنگ چرخ و فلکی ترکیهای
مواد لازم رولت سوئیسی
آرد سفید ۹۰ گرم
تخم مرغ ۵ عدد
شکر ۱۱۵ گرم
نمک ۱ پنس
وانیل ½ قاشق چایخوری
بکینگ پودر ۲ گرم
شیر ۵۰ میلی لیتر
روغن مایع ۵۰ میلی لیتر
دستور پخت رولت سوئیسی
مرحله اول
برای تهیه کیک رولت سوئیسی خوشمزه ابتدا شیر،تخم مرغ،بیکینگ پودر را ۲۰ دقیقه جلوتر از داخل یخچال بیرون می آوریم و اجازه می دهیم تا با دمای محیط سازگار شود.تخم مرغ ها را یکی یکی در پیاله ای می شکنیم.
مرحله دوم
در این مرحله زرده آن ها را از سفیده ها جدا می کنیم و هر کدام را در کاسه های مجزا می ریزیم. در ادامه سفیده ها را با همزن برقی به حدی می زنیم تا کاملا کف کنند، سپس۷۰ گرم از شکر را به آن اضافه می کنیم.
مرحله سوم
حالا مجددا به هم زدن ادامه می دهیم تا مایه سفت شود بطوری که اگر ظرف را برگردانیم محتوی آن بیرون نریزد و به ظرف چسبیده باشد. یک نکته کلیدی اینکه زمانیکه می خواهیم سفیده را با همزن برقی بزنیم پنبه را آغشته به سرکه می کنیم.
مرحله چهارم
سپس روی پره های همزن می زنیم و همین طور ظرفی که در آن سفیده را هم می زنیم را نیز با همین پنبه آغشته به سرکه کاملا تمیز می کنیم. در ادامه وانیل، نمک و شکر باقیمانده را به زرده ها اضافه می کنیم.
مرحله پنجم
در این مرحله با همزن برقی مواد را هم می زنیم تا به طور کامل مخلوط و رنگ آن کرم شود و مایه پفکی داشته باشیم. در ادامه این مایه را به مایه سفیده اضافه می کنیم و به صورت دورانی مواد را با لیسک هم می زنیم.
مرحله ششم
این مدل هم زدن بسیار مهم است که دورانی و در یک جهت باشد. بکینگ پودر را به آرد اضافه می کنیم و الک می کنیم و به ترکیب سفیده و زرده کم کم اضافه می کنیم و بصورت دورانی مواد را مخلوط می کنیم تا آرد کاملا در مواد حل شود.
مرحله هفتم
توجه داشته باشید که نباید مواد را زیاد تر از حد هم بزنیم، چون این کار باعث از بین رفتن پف سفیده تخم مرغ می شود، فقط باید مواد را در حدی مخلوط کنیم که آرد با دیگر مواد یکدست شود و احتیاج به مخلوط کردن بیش از حد نیست.
مرحله هشتم
حالا شیر را به همراه روغن مایع داخل کاسه ای می ریزیم و کمی از مایه رولت به آن اضافه می کنیم(مایه ای که در بالا اماده کردیم) و مخلوط می کنیم تا مایه رقیقی بدست بیاید و بعد به مایه رولت اضافه می کنیم.
مرحله نهم
سپس به صورت دورانی کمی مواد را مخلوط می کنیم تا مایه یکدست شود. فر را روشن می کنیم و روی ۱۷۰ درجه سانتیگراد می گذاریم تا گرم شود.کف سینی مستطیلی ۳۰ در ۴۰ را یا با کاغذ روغنی می پوشانیم.
مرحله دهم
یا قلمو را داخل کمی روغن می زنیم و کف سینی را چرب می کنیم و مایه رولت آماده شده را در سینی فر می ریزیم و با لیسک آن را در سینی پخش می کنیم و سطح رولت را صاف می کنیم و سینی را داخل فر قرار می دهیم تا به مدت ۳۰ دقیقه رولت ها پخته شوند.
مرحله یازدهم
پس از پخت سینی رولت را از داخل فر بیرون می آوریم و کاغذ روغنی روی رولت قرار می دهیم و سینی را بر می گردانیم تا رولت از سینی جدا شود و کاغذ روغنی را از آن رولت جدا می کنیم و روی صفحه کار قرار می دهیم.
مرحله دوازدهم
سپس از طول و عرض رولت را برش می زنیم تا اطراف آن مرتب شود.بعد از عرض رولت به اندازه تقریبا 1 سانت برش مورب می زنیم تا در هنگامیکه رولت را رول می کنیم انتهای آن راحت روی رولت بخوابد و ضخیم نباشد.
مرحله سیزدهم
سپس روی رولت را با خامه فرم گرفته، مربا با طعم دلخواه یا عسل کاملا می پوشانیم تا مرطوب شود و به آرامی به کمک کاغذ روغنی رولت را رول می کنیم و کاغذ روغنی را در انتها محکم دور رولت می پیچیم.
مرحله چهاردهم
سپس داخل یخچال می گذاریم تا به مدت 1 ساعت رولت استراحت کند.می توانیم به جای مربا یا عسل از خامه نیز استفاده کنید،که در صورت اینکار باید رولت را خالی رول کنیم و داخل یخچال قرار دهیم تا 1 ساعت استراحت کند.
مرحله پانزدهم
بعد از بیرون آوردن از داخل یخچال رولت را که باز کردیم می توانیم مقداری خامه روی سطح رولت بریزیم و پخش کنیم و مجددا رول کنیم. سپس رولت را از یخچال بیرون می آوریم و کاغذ روغنی را از آن جدا می کنیم و ابتدا و انتهای رولت را برش می زنیم.
مرحله شانزدهم
سپس کنار می گذاریم و رولت را از وسط به دو نیمه مساوی برش می زنیم و هر نیمه را در اندازه دلخواه برش می زنیم و در ظرف مورد نظرمان می چینیم.برای تزئین نیز می توانیم انواع میوه و یا گاناش را روی رولت بریزیم.نوش جان
منبع: چی شی
انتهای پیام/
نظر شما