آیا خوردن غذای تند ما را به سمت آلزایمر می‌برد؟

نتیجه جدیدترین تحقیقات حاکی از این است که غذاهای حاوی مقادیر زیادی فلفل قرمز در ابتلا به زوال عقل نقش دارند.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، براساس تحقیقات جدید، افرادی که بیش از ۵۰ گرم فلفل در روز مصرف می‌کنند، به میزان دو برابر کاهش حافظه و مشکلات فکری را تجربه خواهند کرد. کاهش حافظه برای افرادی که لاغر هستند و فلفل قرمز مصرف می‌کنند، بیشتر است.

مصرف این موادغذایی سبب تعریق بیشتر می‌شود

این درحالی است که پیش از این، خبرها حاکی از ارتباط غذاهای تند با عمر طولانی، کاهش فشار خون و سایر فواید است.

 "زومین شی" محقق این تحقیق گفت: در مطالعات قبلی ما مشخص شد که مصرف فلفل قرمز برای وزن بدن و فشار خون مفید است با این حال، در این مطالعه، ما اثرات نامطلوبی بر شناخت در میان سالمندان پیدا کردیم.

این مطالعه شامل بیش از ۴۰۰۰ بزرگسال چینی بود که در طول ۱۵ سال تحت نظر قرار گرفتند.

غذاهای تند شامل فلفل چیلی تازه و خشک بود و فلفل سیاه یا فلفل دلمه‌ای در این تحقیق بررسی نشد.

شی گفت: فلفل قرمز یکی از پرمصرف‌ترین ادویه‌ها در جهان به ویژه در آسیا در مقایسه با کشورهای اروپایی است.

ماده فعال فلفل، کپسایسین است که در هنگام مصرف یا تماس با هر بافتی احساس سوزش ایجاد می‌کند. کپسایسین با کاهش وزن مرتبط است، زیرا تصور می‌شود که متابولیسم را تسریع می‌کند و کاهش چربی را افزایش می‌دهد.

انتهای پیام/

کد خبر: 1190236

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =