عبدالله معتمدی در گفتوگو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز از افتتاح صندوق نوآوری و شکوفایی دانشگاه علامه طباطبایی از اوسط مردادماه خبر داد و اظهار کرد: این صندوق با حمایت موسسات مالی و برخی بانکها راه اندازی شده است.
جزئیات اعطای پژوهانه به اساتید اعلام شد/ ضرورت تدوین سند نظام ملی نوآوری
وی درباره اهداف راهاندازی صندوق نوآوری و شکوفایی مطرح کرد: کمک به فعالیت شرکتهای دانش بنیان و فناور در دانشگاه علامه طباطبایی و سپس در کشور بزرگترین هدف این صندوق است.
رئیس دانشگاه علامه طباطبایی اضافه کرد: دانشجویانی که طرح پژوهشی یا ایدهای داشته باشند به صورت ویژه مورد حمایت ما قرار میگیرند. به این صورت که در مرحله اول، ایده آنها توسط معاونتهای مربوطه و کارشناسان بررسی شده و د صورت مناسب بودن، امکاناتی برای پیادهسازی آن به دانشجویان داده میشود.
وی بیان کرد: اگر ایده دانشجویان به نتیجه برسد، آنان در مراکز رشد دانشگاه علامه طباطبایی مستقر خواهند شد. سپس در مراحل مختلف از صندوق نوآوری و شکوفایی کمک دریافت میکنند.
معتمدی با تاکید بر حمایت از دانشجویان و فارغ التحصیلان بیان کرد: میزان حمایت مالی از دانشجویان متغییر بوده و بستگی به ایده آنان دارد. در حال حاضر مبلغ دقیق این حمایتها مالی مشخص نیست و در حال رایزنی با بانکهای عامل هستیم.
رئیس دانشگاه علامه طباطبایی تصرح کرد: مراکز کارآفرینی و نوآوری در اکثر دانشکدههای دانشگاه علامه طباطبایی فعالیت میکنند. این مراکز در زمینه کمک به رشد دانشجویان نقش آفرینی میکنند.
وی مطرح کرد: همچنین واحدهای شتابدهندهای نیز در دانشگاه وجود دارند که مانند بانکها بر روی ایدههای دانشجویان سرمایهگذاری میکنند.
معتمدی در پایان خاطرنشان کرد: علاوه بر موارد فوق، در راستای حمایت از دانشجویان، چهار مرکز رشد و نوآوری در دانشکدههای ادبیات فارسی و زبانهای خارجی، مدیریت و حسابداری، علوم اجتماعی و آمار، ریاضی و رایانه با هدف مهارت آموزی و رشد ایدههای دانشجویی سال گذشته راه اندازی شدند.
انتهای پیام/
نظر شما