ماده مخدری جدیدی با قدرت ۸۰۰ برابری نسبت به مخدرهای قدیمی

کارشناس پلیس مبارزه با مواد مخدر استان اصفهان گفت: کمیکال تا ۸۰۰ برابر از مواد سنتی مانند حشیش قوی‌تر است و اثرگذاری مخرب‌تری دارد.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، سرهنگ مجید طاهرزاده در ارتباط با ماده مخدر کمکیال و رواج آن در اصفهان اظهار داشت: ماده روانگردان کمیکال از طبقه مواد جدید روانگردان موسوم به ان‌پی‌اس‌ها است که کاملا سنتزی و شیمیایی بوده و توسط انسان با فرمول جدیدی تهیه شده است.

بیشتر بخوانید

روان‌گردان کِمیکال به ایران رسید / با عوارض مصرف این ماده آشنا شوید

وی افزود: به گفته کارشناسان این ماده تا ۸۰۰ برابر از مواد سنتی مانند حشیش قوی‌تر است و اثرگذاری مخرب‌تری دارد.

کارشناس پلیس مبارزه با مواد مخدر استان اصفهان با اشاره به چگونگی مصرف این ماده عنوان کرد: کمیکال بسیار قدرتمند بوده و وعده‌های مصرفی آن برای انسان در حد میکروگرم تعریف شده است؛ از این رو چون میکروگرم در حد میکروسکوپ است و با چشم غیر مسلح قابل دیدن نیست برای فروش آن مجبور هستند آن را به صورت افشانه روی گیاهان یا مواد دیگری اسپری کنند.

وی ادامه داد: به همین دلیل کمیکال ظاهری گیاه‌گونه دارد ولی در اصل یک ماده شیمیایی است که بر گیاهان متفاوتی اسپری شده و گاهی به عنوان رایحه درمانی در بسته‌بندی‌های سه گرمی به بازار قاچاق عرضه می‌شود.

طاهرزاده افزود: این ماده اخیرا به صورت فله‌ای و در بسته‌بندی‌های دست‌ساز نیز در بازار قاچاق مشاهده می‌شود که افراد آن را به عنوان ماده گیاهی خریداری و مصرف می‌کند.

وی با بیان اینکه نحوه مصرف کمیکال در داخل سیگار و به صورت تدخین است، گفت: فرد در اوایل مصرف با مقدار و دوز بسیار کمی از آن دچار حالات بسیار سنگینی از مصرف مواد مخدر می‌شود.

تغییر در مغز پس از نخستین مصرف کمیکال

کارشناس پلیس مبارزه با مواد مخدر استان اصفهان با اشاره به عوارض مصرف این ماده تصریح کرد: از عوارض این ماده می‌توان به اعتیادآوری قدرتمند آن اشاره کرد و مستقیماً بر سلول‌های خاکستری مغز اثرات بسیار مخربی دارد و حتی در اولین مصرف هم فضای بیوشیمی مغز مصرف‌کننده را دچار تغییر کرده و حالات روانی و رفتاری او را شدیداً تحت تاثیر قرار می‌دهد.

وی افزود: همچنین رفتارهای شعف‌گونه از جمله پرحرفی، پراشتهایی، پرجنب‌وجوشی و رفتارهای خارج از کنترل هیجانی مانند خندیدن‌های بسیار زیاد یا خشمگین شدن متناوب و پی‌درپی از جمله عوارض مصرف این مواد است.

طاهرزاده عنوان کرد: اثرات اولیه مصرف این ماده شامل افزایش فشار خون، تعداد ضربان قلب، درجه حرارت بدن و همچنین خشکی دهان و حالت پریشان‌احوالی و ناآرامی است.

وی افزود: به خاطر قدرت تخریب بسیار زیاد کمیکال روی مغز مصرف‌کننده، فرد بعد از مدت کوتاهی به شدت به آن اعتیاد پیدا کرده و دچار افسردگی، پریشان‌احوالی، بی‌خوابی، تنش و اضطراب می‌شود؛ همچنین این ماده باعث بروز بیماری‌های شدید روانی از جمله اسکیزوفرنی خواهد شد.

کارشناس پلیس مبارزه با مواد مخدر استان اصفهان در ارتباط با درمان اعتیاد به این ماده بیان کرد: متاسفانه به خاطر وسعت آسیب و حمله کمیکال به بخش هوشیاری مغز و توانایی‌های مغزی مصرف کنندگان، کارشناسان معتقدند که درمان آن بسیار مشکل و عوارض حاصل از آن تقریباً غیر قابل بازگشت و درمان می‌باشد.

وی تصریح کرد: ان‌پی‌اس نام گروه جدیدی از مواد روانگردان اعتیادآور است که نزدیک به هزار عنوان آن در دنیا سنتز و روانه بازار مصرف جهانی شده و به کانابینویدهای سنتزی نیز معروف است.

انتهای پیام/

کد خبر: 1198138

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =