به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز؛ هانیه ناصری از خواص متعدد لبو یاد کرد و گفت: لبو سرشار از فولات و آهن است و از همین رو مصرف آن از ابتلا به افسردگی و کمخونی، خصوصا در زنان جلوگیری میکند.
بیشتر بخوانید:
آموزش آشپزی / طرز تهیه آش لبو ویژه روزهای زمستان
وی با اشاره به مقادیر بالای نیترات طبیعی موجود در آب لبو قرمز، افزود: این نیترات به کاهش فشارخون کمک کرده و با بهبود جریان خون در رگهای خونی، برای درمان بیماریهای قلبی و عروقی نیز مفید است.
این دکترای گیاهان دارویی از لبو به عنوان یک ریشه شیرین و قرمز رنگ سرشار از فیبر نام برد و اظهار کرد: مصرف لبو پخته شده به همراه آب حاصل از پخت آن، به حرکت سریعتر مواد در روده و سمزدایی از بدن منجر میشود، از همین رو مصرف آن برای کسانی که استعمال دخانیات داشته و یا تغذیه مناسبی ندارند، توصیه میشود.
ناصری ادامه داد: به علاوه فیبر فراوان موجود در لبو، ملین خوبی بوده و میتواند موجب کاهش چربی خون و تنظیم فشار خون نیز بشود.
وی خاطرنشان کرد: برای افراد مبتلا به التهاب مجاری ادراری نیز میل کردن آب لبو یا لبو پخته بسیار توصیه میشود.
این دکترای گیاهان دارویی با اشاره به کالری منفی لبو، اظهار کرد: مصرف لبو برای افرادی که دوست دارند اندامی ایدهآل داشته باشند هم توصیه میشود.
ناصری از تاثیر مصرف لبو در کمک به افراد مبتلا به کبد چرب نیز یاد کرد و افزود: لبو به عنوان یه مکمل تقویتی پوست و مو و دستگاه گوارش نیز عمل میکند.
وی اشارهای هم به روشهای مختلف مصرف لبو داشت و گفت: لبو به صورت پخته یا خام در سالادها، سوپها، بورانیها و انواع آش قابلیت استفاده دارد. همچنین لبوی خشک شده و دمنوش ترکیبی آن با دارچین برای تقویت سیستم ایمنی بدن، پاکسازی عروق، روشن شدن رنگ چهره و پیشگیری از بسیاری از بیماریها مفید است.
انتهای پیام/
نظر شما