به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، کیک یخچالی یکی از شیرینیهای محبوب و معروف است که در فصلهای گرم سال و همچنین در هر زمان دیگری لذت بخش است. این نوع کیک با روشی خاص و با استفاده از مواد اصلی مانند آرد، شکر، کره و پودر کاکائو یا وانیل تهیه میشود. یکی از ویژگیهای منحصر به فرد کیک یخچالی، این است که برای تهیه آن نیازی به پخت در فر نیست و به جای آن در یخچال منتظر شدن برای خنک شدن و یخ زدن است.
بیشتر بخوانید:
آموزش شیرینی پزی/ طرز پخت کیک اسفنجی پرتقالی
کیک یخچالی به دلیل طعم خوشایند و ترکیبات متنوعش، مورد استقبال بسیاری از افراد قرار میگیرد. همچنین، این کیک قابلیت تزئین و تنوع در مزهها را نیز داراست. برخی از نمونههای معروف کیک یخچالی شامل کیک شکلاتی، کیک وانیلی، کیک میوهای و کیک پرتغالی است. همچنین، میتوان از انواع کرم و تزئینات مختلف بر روی کیک برای افزایش جذابیت و ظاهر آن استفاده کرد.
کیک یخچالی، به دلیل خنکی و مرطوبیتش، در روزهای گرم تابستان یک انتخاب مناسب است و میتواند به عنوان یک دسر خوشمزه در میان وعدههای غذایی مورد استفاده قرار گیرد. همچنین، این کیک را میتوان در مراسمات خاص و جشنها به عنوان یک گزینه شیرین و خوشمزه ارائه داد. با توجه به تنوع مزهها و دسرسازی آسان، کیک یخچالی محبوبیت بسیاری را در بین علاقهمندان به شیرینیها و کیکها پیدا کرده است.
طرز تهیه کیک یخچالی ساده با بیسکویت پتی بور :
کیک یخچالی با بیسکویت پتی بور بدون شک یکی از پرطرفدار ترین کیک ها در سراسر دنیا می باشد و طرز تهیه کیک یخچالی ساده بسیار آسان می باشد. این کیک لذیذ و دوست داشتنی نیازی به فر ندارد و از این لحاظ مورد توجه بسیاری از افراد می باشد.
مواد لازم کیک یخچالی با پتی بور:
مواد لازم | میزان لازم |
شیر | ۲ لیوان |
شکر | ۱ لیوان |
بیسکویت پتی بور | ۲ بسته |
کره | ۵۰ گرم |
وانیل | ۱ قاشق چایخوری |
پودر کاکائو | ۳ قاشق غذاخوری |
آرد سفید | ۳ قاشق غذاخوری |
طرز تهیه ی کیک یخچالی خانگی :
مرحله اول :
برای تهیه کیک یخچالی شکلاتی ابتدا باید آرد را در یک ظرف مناسب الک کنید.
مرحله دوم :
پودر کاکائو را نیز الک کنید و به آرد اضافه کنید سپس آنها را به خوبی با یکدیگر مخلوط کنید.
مرحله سوم :
در ادامه تهیه کیک یخچالی ساده وانیل را نیز به آرد و پودر کاکائو اضافه کنید و هم بزنید.
مرحله چهارم :
یک لیوان شکر را نیز به این مواد اضافه کنید و هم بزنید.
مرحله پنجم :
۲ لیوان شیر را در قابلمه ای بریزید و اجازه دهید تا کمی گرم شود.
مرحله ششم :
مواد آردی را که ترکیب کرده اید را آرام آرام به شیر گرم شده اضافه کنید و به طور مرتب مواد را هم بزنید تا بریده بریده نشود.
مرحله هفتم :
در این مرحله بعد از اینکه مواد به خوبی حل شد شعله را خاموش کنید و کره را به آن اضافه کنید.
مرحله هشتم:
تا وقتی که کره به خوبی مخلوط نشده به هم زدن ادامه دهید و به خوبی مخلوط کنید تا مایع آماده شده به غلظت برسد.
مرحله نهم :
یک قالب مناسب(مستطیلی شکل بهتر است) انتخاب کنید و کف آن را نایلون یا کاغذ روغنی ، و یا سلفون بکشید.
مرحله دهم :
ابتدا یک لایه بیسکویت را به طور منظم کف قالب بچینید. برای زیبایی بیشتر کیک از دو نوع بیسکوییت استفاده کنید هم کاکائویی و هم ساده. این کار جذابیت بیشتری به کیک شما می دهد.
مرحله یازدهم :
موادی که آماده کردید را بعد از اینکه مقداری از حرارت افتاد روی بیسکویت بریزید و صاف کنید این کار را چندین لایه ادامه دهید ۵ الی ۶ لایه کفایت می کند.
مرحله دوازدهم :
کیک را با قالب به مدت ۳ ساعت درون یخچال قرار می دهیم(هرچه بیشتر قرار بگیرد بافت بیسکویت ها بیشتر شبیه کیک می شود و خوشمزه تر می شود).
مرحله سیزدهم :
بعد از خارج کردن آن از یخچال مقداری به آن استراحت دهید.
مرحله چهاردهم :
نایلون یا کاغذ روغنی که استفاده کرده اید را جدا کنید. و به طور دلخواه کیک را برش بزنید و نوش جان کنید.
نکات تهیه کیک یخچالی ساده:
-
برای تزیین می توانید از پودر پسته، پودر نارگیل و گاناش استفاده کنید.
- در صورت تمایل می توانید در بین لایه ها از موز، پودر گردو و پودر بادام استفاده کنید.
- اگر احساس می کنید که غلظت مایه شکلاتی بیش از حد زیاد شده است، قبل از اینکه آن را از روی شعله گاز خارج کنید، کمی شیر به آن اضافه کنید تا رقیقتر شود.
- آرد و پودر کاکائو حتما قبل از اضافه کردن به شیر باید الک شود.
- شما می توانید پس از ریختن لایه کاکائو می توانید مقداری موز یا گردو بریزید.
- از شکلات چیپسی نیز می توانید میان مواد استفاده کنید.
- برای تزیین روی کیک یخچالی می توانید از شکلات داغ ، انار دون شده استفاده کنید.
انتهای پیام/
نظر شما