به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، این بخش از آموزش نان و شیرینی پزی را به نان زنجبیلی تابهای اختصاص داده ایم که بدون نیاز به خمیر مایه و تخم مرغ آماده میشود. بافت نرم و پنبه ای این نان، فوق العاده است و یک نان خانگی برای عصرانه، وعده افطار یا پذیرایی به همراه نوشیدنی گرم، پیشنهاد خوبی است.
بیشتر بخوانید:
آموزش شیرینیپزی / طرز تهیه حلوا زنجبیلی تبریز با مواد بسیار ساده
مواد لازم نان زنجبیلی
مواد لازم مقدار
آرد سفید ( آردی بجز آرد نان سنگک ) ۲ لیوان
ماست شیرین ۱ و ۱/۳ لیوان
شکر ۱/۲ لیوان
پودر زنجبیل ۱ قاشق چایخوری
زردچوبه ۱ قاشق چایخوری
روغن ۱/۴ لیوان
بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
طرز تهیه نان زنجبیلی تابه ای
۱ و یک سوم لیوان ماست شیرین را با نصف لیوان شکر ترکیب میکنیم و خوب هم میزنیم تا حل شود.
سپس پودر زنجبیل و زردچوبه را به همراه یک چهارم لیوان روغن به مواد اضافه و خوب مخلوط میکنیم.
در این مرحله ۲ لیوان آرد را به همراه یک قاشق چایخوری بیکینگ پودر روی مواد الک کرده و به آرامی مخلوط میکنیم تا خمیری چسبنده ولی سبک به دست بیاید.
نیاز نیست به خمیر نان زنجبیلی آرد اضافه کرده یا ورزش بدهیم.
حالا تابه یا قابلمه ای با قطر ۲۰ سانت را خوب چرب کرده و خمیر را داخلش میریزیم.
با یه قاشق چرب شده روی خمیر را صاف میکنیم و سپس روی خمیر را با زعفران و زرده تخم مرغ رومال میزنیم.
برای تزیین این نان تابه ای خوشمزه هم میتوانید از انواع خلال مغزی مثل خلال بادوم یا کنجد و سیاه دانه استفاده کنیم.
در نهایت دم کنی میگذاریم و بعد روی شعله پخش کنی که از قبل گرم شده، دم میکنیم.
اگر از ماهیتابه دو طرفه استفاده می کنید، حتما واشر آن را خارج کرده و نان را بدون این واشر دم کنید.
بعد از آنکه نان خودش را گرفت و کمی سفت شد با سیخ چوبی یا خلال دندان خامی داخل نان را چک می کنیم، اگر پخته بود نان را داخل ظرف برگردانده و چند دقیقه اجازه میدهیم آن طرف نان هم طلایی رنگ شود
نظر شما