به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، باقلا که با نام های باقالی و باقاله هم شناخته می شود گیاهی یک ساله است که میوه آن در یک غلاف پوشیده شده است.
باقلا به همراه گیاهان شناخته شده ای مانند ماش ، سویا ، لوبیا چیتی ، نخود فرنگی و شیرین بیان در راسته باقلاسانان دسته بندی می شود. باقلا از خانواده حبوبات است و سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی است.
بیشتر بخوانید:
معرفی ۴ خوراکی برای تسکین فوری سردرد
باقلا یکی از غنی ترین منابع فیبر و پروتئین در میان مواد غذایی است. بهطوریکه در هر ۱۰۰ گرم باقلا ۲۶ میلیگرم پروتئین و ۲۸ میلیگرم فیبر وجود دارد.
خواص باقلا در کمک به کاهش فشار خون و کاهش خط ابتلا به بیماری های قلبی بسیار موثر است.
باقالا دارای فیبر زیادی می باشد و به خصوص اگر همراه با پوست مصرف شود باعث تسریع در هضم غذا می شود.
فیبر موجود در باقلا خطر ابتلا به سرطان های دستگاه گوارش را کاهش می دهد و به سم زدایی بدن از مواد مضر کمک می کند.
مصرف باقلا باعث تسکین و درمان زخم معده و رفع حالت تهوع و استفراغ می شود.
انتهای پیام/
نظر شما