پوست میوه‌ها واقعا سرطان‌زا هستند؟

دانشمندان می‌گویند برای جلوگیری مصرف آفت کش‌های سرطان زا، حتما باید میوه‌هایی مانند خیار را پوست بگیرید؛ اما آیا واقعاً این کار ضروری است؟

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، تحقیقات جدید نشان می‌دهد شستن میوه و سبزیجات ممکن است برای حذف آفت کش‌های مضر کافی نباشد.

بیشتر بخوانید:

بهترین زمان مصرف تخم‌مرغ برای لاغری

به نقل از دیلی میل، کارشناسان دانشگاه کشاورزی آنهی در چین از یک سیستم تصویربرداری حساس برای کشف آثاری از مواد شیمیایی استفاده کردند که سایر آزمایش‌ها نمیتوانستند آن‌ها را شناسایی کنند. آزمایشات روی سیب و خیار و همچنین سایر مواد غذایی مانند میگو و برنج نشان داد که شستن غذاها آثار آفت کش‌هایی را که به سرطان کبد منجر می‌شود را از بین نمی‌برد. یافته‌های دانشمندان شواهدی را ارائه می‌دهد که شستن میوه‌ها و سبزیجات کافی نیست و به جای آن، پوست کندن میوه‌هایی مانند سیب و خیار را پیشنهاد می‌کنند.

پوست کندن میوه‌ها می‌تواند به طور موثری آفت کش‌ها در اپیدرم [پوست]و پالپ نزدیک اپیدرم میوه را از بین ببرد و در نتیجه احتمال مصرف آفت کش‌ها را کاهش دهد. با این وجود آیا پوست کندن میوه و سبزیجات واقعاً برای محافظت از سلامت طولانی مدت ضروری است؟

برای این مطالعه جدید، محققان میوه مورد آزمایش را با آفت کش‌های تیرام و کاربندازیم اسپری کردند و سپس میوه را با آب شستند. نتایج نشان داد شستشو برای از بین بردن این آفت کش‌ها کافی نیست و پس از شستن هنوز میزان کمی از آفت کش‌ها بر روی میوه باقی می‌ماند.

در تکرار این مطالعه بر سایر مواد غذایی از جمله خیار، میگو، پودر فلفل قرمز و برنج تکرار نیز نتایج مشابهی گرفته شد. به گفته آژانس حفاظت از محیط زیست ایالات متحده، آفت کش تیرام همچنین با مشکلات رشد در نوزادان مرتبط است و باعث حساسیت‌های شدید پوستی می‌شود. قرار گرفتن در معرض آفت کش کاربندازیم نیز با سردرد، سرگیجه، تهوع و استفراغ و همچنین مشکلات ماهیچه‌ای همراه است. با این حال این آفت کش‌ها برای استفاده در سراسر دنیا تأیید شده‌اند.

مطالعات دیگر بر اثرات آفت کش‌ها به طور کلی، قرار گرفتن در معرض آفت کش‌ها را با افزایش خطر ابتلا به سرطان در افراد مرتبط دانسته‌اند. یک مطالعه اخیر نشان داده است آفت کش‌ها تأثیر بیشتری در ابتلا به سرطان‌هایی مانند سرطان خون، سرطان لنفوم هاجکین و سرطان مثانه نسبت به سیگار کشیدن دارند.

با این حال، کارشناسان می‌گویند که فواید سلامتی خوردن میوه و سبزیجات بسیار بیشتر از خطرات ناشی از مصرف مواد غذایی با مقادیر ناچیز آفت کش‌ها است.

انتهای پیام/

کد خبر: 1239786

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =