۵ تفاوت بین گوشت بلدرچین و گوشت مرغ

گوشت بلدرچین جزء جدایی‌ناپذیر غذای لهستانی‌ها، پرتغالی‌ها، ایتالیایی‌ها، مکزیکی‌ها و هندی‌هاست. گوشت بلدرچین معمولاً با استخوان مصرف می‌شود. از آن‌جا که این پرندگان کوچک هستند، خلاص شدن از شر استخوان‌های ریز آن کار آسانی نیست.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، گوشت مرغ به راحتی در بازار موجود است، در حالی که بلدرچین به دلیل کم بودن این پرنده به سختی یافت می‌شود و در برخی مکان‌ها فروش آن ممنوع است.

بیشتر بخوانید:

۹ خاصیت تخم بلدرچین

ارزش غذایی گوشت بلدرچین چهار برابر گوشت مرغ است.

مقدار زیادی ویتامین، مواد معدنی و آهن در بلدرچین یافت می‌شود، در حالی که گوشت مرغ از این نظر دچار کمبود دارد.

بلدرچین نقش فعالی در پیشگیری از بیماری‌های خاص دارد.

از نظر طعم، هر دو طعم خوبی دارند، اما گوشت بلدرچین به دلیل طعم بی‌نظیرش برنده است.

آنچه از مقاله گوشت بلدرچین آموختیم:

گوشت بلدرچین یکی از بهترین گوشت‌های پرندگان برای خوردن است. آن‌ها ارزش غذایی زیادی دارند که نمی‌توانید از خوردن سایر پرندگان اهلی به دست آورید. علاوه بر این، مضرات بلدرچین، برخلاف بعضی از پرندگان، آنقدر کم است که می‌توان از آن صرفنظر کرد، حتی از بسیاری از پرندگان بزرگتر مانند بوقلمون و مرغ عوارض کمتری دارد. خواص بلدرچین، آنقدر زیاد است که نمی‌توان از آن چشم‌پوشی کرد. بلدرچین، برای دوستداران گوشت طیور یک خوراکی مغذی محسوب می‌شود.

انتهای پیام/

کد خبر: 1239911

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =