به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، سید حیدر محمدی در توضیح اقدامات انجام شده جهت تامین و توزیع واکسن آنفلوآنزا همزمان با فصل سرد سال اظهار کرد: امسال مجموعاً مجوز واردات ۲ میلیون و ۱۰۰ هزار دوز واکسن چهار ظرفیتی آنفلوآنزا را صادر کردهایم که بیش از یک میلیون و ۸۰۰ هزار دوز آن در داروخانههای سراسر کشور در دسترس مردم است و میتوانند جهت تامین اقدام کنند.
بیشتر بخوانید:
تحویل اولین محموله واکسن آنفلوانزا برای تزریق رایگان
وی افزود: طبق رصدی که انجام دادهایم، واکسن هم در داروخانهها و هم در شرکتهای پخش برای فروش به داروخانه موجود است.
رئیس سازمان غذا و دارو درباره واکسن ایرانی آنفلوآنزا نیز گفت: شرکت تولیدکننده داخلی هم تا این لحظه حدود ۱۹۵ هزار دوز واکسن جهت تزریق به گروههای پرخطر تحویل معاونت بهداشت داده است. همچنین حدود ۲۵۰ هزار دوز واکسن خارجی برای مصرف گروههای پرخطر به معاونت بهداشت تحویل داده شده است.
وی بیان کرد: قرار است حداقل ۲۰۰ هزار دوز دیگر از واکسن تولید داخل نیز برای توزیع در داروخانهها در اختیار شرکتهای پخش قرار گیرد و منتظریم که تولیدکننده داخلی این تعداد را تحویل دهد.
رئیس سازمان غذا و دارو افزود: مردم میتوانند جهت شناسایی داروخانههای توزیعکننده واکسن آنفلوآنزا، از طریق سامانه تیتک به آدرس mobile.ttac.ir یا با نصب اپلیکیشن تیتک در قسمت داروهای کمبود، نزدیکترین داروخانه محل جستجو را انتخاب و واکسن را تهیه کنند.
وی در ادامه، بیماری آنفلوآنزا را یک بیماری تنفسی حاد واگیردار با منشاء ویروس خواند و خاطرنشان کرد: تزریق واکسن آنفلوآنزا موثرترین راه پیشگیری از خطرات ناشی از این بیماری بهویژه برای گروههای پرخطر است.
وی در عین حال، بر لزوم رعایت بهداشت فردی مانند پوشاندن دهان و بینی هنگام عطسه و سرفه، شستوشوی صحیح دستها به خصوص بعد از سرفه و عطسه، استراحت و ماندن در منزل تا زمان بهبودی، عدم حضور در اماکن و تجمعات تا بهبودی کامل تاکید کرد.
رئیس سازمان غذا و دارو همچنین درباره گروههای دارای اولویت دریافت واکسن تصریح کرد: افراد بالای ۶۵ سال، کودکان ۶ ماه تا ۵ سال، کادر بهداشت و درمان، افراد دارای بیماری زمینهای مانند بیماران دیابت، قلبی و عروقی، ریوی و کلیوی، بیماران مبتلا به نقص سیستم ایمنی، مبتلایان به سرطان و زنان باردار از اولویتهای دریافت واکسن آنفلوآنزا هستند.
انتهای پیام/
نظر شما