به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، آناناس که با نام کاجدیس هم شناخته می شود نوعی میوه گرمسیری است.
آناناس بیشتر در صنایع غذایی و مخصوصا تولید کنسرو ( کمپوت آناناس ) استفاده می شود ، البته در آشپزی هم از آن برای تهیه غذاهایی مثل حلوای آناناس استفاده می شود.
بیشتر بخوانید:
بهترین زمان مصرف میوهها برای کمک به سلامتی
آناناس میوه استوایی است که ریشه آن جنوب برزیل و پاراگوئه است. به صورت بوته ای است و درخت ندارد. در ایران هم این میوه از سال ۹۵ کشتش شروع شد و امروزه در چابهار به صورت طبیعی کشت می شود.
خواص آناناس در طب سنتی
آناناس دارای طبعی گرم و تر است و مصلح آن آب انار و آب لیمو و عسل است. برای از بین بردن کرم و انگل استفاده از عصاره برگ های آناناس مفید است. برای درمان بیماری سوزاک مفید است.
دم کرده ریشه آناناس با پاپایا دفع کننده سنگ کلیه است و ناراحتی های گلو را درمان می کند. عصاره برگ های آناناس برای درمان بیماری های آمیزش مفید است و درمان کمر درد است. در کشورهایی نظیر هند و چین برای تصفیه خون و خاصیت خون سازی از آناناس رسیده استفاده می کنند.
برگ های جوان آناناس تب را می کاهد و خالی کننده سینوس ها از بلغم است. برای التیام زخم ها می توانید روی خواص آناناس حساب کنید. درمان کننده برونشیت و بیماری های ریه است و عملکرد روده را بهتر می کند و برای هضم غذا خوب است. آناناس به دلیل اینکه دارای بتاکاروتن است برای سلامتی چشم و دید بهتر مفید است.
انتهای پیام/
نظر شما