تولید نسل جدید کولرهای آبی در سرای نوآوری فولاد واحد بناب

رئیس سرای نوآوری فولاد، ذوب و نورد دانشگاه آزاد بناب از تولید نسل جدید کولرهای آبی براشلس توسط یکی از شرکت های دانش بنیان مستقر در این سرا خبر داد و گفت: این محصول در حال طی کردن مراحل تجاری سازی است و کارخانه آن نیز در حال احداث است.

هادی زرین‌طلای آهنگری رئیس سرای نوآوری فولاد، ذوب و نورد دانشگاه آزاد اسلامی واحد بناب در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز در خصوص تاریخچه راه اندازی این سرا، اظهار کرد: واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی بر اساس ظرفیت‌های منطقه و استانی موضوع سرای نوآوری متبوع خود را انتخاب می‌کنند به عنوان مثال دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز، موضوع کیف و کفش و چرم را انتخاب کرد، دانشگاه آزاد اسلامی واحد مراغه، موضوع محصولات کشاورزی و گیاهان دارویی و دانشگاه آزاد اسلامی واحد بناب هم می‌توانست دو صنعت را انتخاب کند، یکی صنعت کشمش یا همان تیزابی و سبزه و یکی هم فولاد.

وی ادامه داد: با توجه به جلساتی که در دانشگاه آزاد اسلامی واحد بناب داشتیم به این نتیجه رسیدیم که صنعت فولاد در بناب قوی‌تر از صنعت کشمش است؛ چراکه صنعت کشمش فصلی بوده و نمی‌تواند در تمام سال فعالیت کند. انجمن فولاد جهانی سال ۲۰۲۱ اعلام کرد که ایران دهمین کشور برتر در تولید فولاد است. چین اول، ‌هند دوم، ژاپن سوم، آمریکا چهارم، روسیه پنجم، کره‌جنوبی ششم، آلمان هفتم، ترکیه هشتم، برزیل نهم و ایران دهم است. به همین دلیل دانشگاه آزاد اسلامی واحد بناب هم موضوع سرای نوآوری را فولاد، ذوب و نورد انتخاب کرد.

زرین‌طلای آهنگری خاطرنشان کرد: فعالیت‌های اولیه سرای نوآوری فولاد، ذوب و نورد از سال ۱۳۹۹ آغاز شد تا مجوزهای راه‌اندازی این سرا از سازمان مرکزی دانشگاه اخذ شود، بازدیدهای متعددی از سوی مسئولان سازمان مرکزی دانشگاه و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با حضور در دانشگاه آزاد اسلامی واحد بناب از سرای نوآوری انجام شد. این سرا اکنون در ساختمانی حدود ۳ هزار و ۵۰۰ متر مربع و در دو طبقه واقع شده است.

وی افزود: امکانات و ساختمان‌های متعدد دانشگاه با فضای عرصه حدود ۱۵۰ هزار متر مربع و عیانی ۵۴ هزار متر مربع یکی از ظرفیت‌های منطقه و شهرستان بناب است. از ظرفیت‌های شهرستان بناب که در جنوب دریاچه ارومیه واقع شده، شاهراه ارتباطی بین غرب و شرق و استان‌های مختلف است و از مهم‌ترین مزیت‌های واحد دانشگاهی بناب برای ایجاد سرای نوآوری فولاد وجود کارخانجات متعدد فولاد در این شهرستان ازجمله مجتمع فولاد ظفر، مجتمع فولاد شاهین، فولاد غرب بناب، مجتمع فولاد آذر حدید و مجتمع فولاد جاوید بناب است از این رو سرای نوآوری فولاد، ذوب و نورد دانشگاه آزاد آذر ماه ۱۴۰۰ با مجوز سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی و با حضور مسئولان شهری و استانی به صورت رسمی گشایش یافت.

زرین‌طلای آهنگری تصریح کرد: ساخت و تولید و بازسازی قطعات فولادی مورد نیاز صنایع مختلف منطقه ازجمله ساخت تیغه گیوتین برش میلگرد، تیغه متراژ زن خط تولید میگرد، بوش آلومینیوم برنجی گاورنر والو توربین نیروگاه حرارتی، شفت لنگی سیلیت گیربکس خط تولید میلگرد، قیچی متراژزن سیلیت خط تولید میلگرد، پیچ دنده ذوزنقه‌ای سه نظام دستگاه CNC و... و. بخشی از فعالیت‌هایی است که در این سرای نوآوری در حال انجام است.

وی گفت: بازدید و بررسی مسائل و چالش‌های فناوری مجتمع مس سونگون، برگزاری دوره‌های کوتاه مدت توسط سرای نوآوری واحد بناب شامل دوره تخصصی استارت‌آپ‌ها از صفر تا صد، دوره تخصصی صفر تا صد صادرات و واردات، دوره مهارتی کاربرد تراشکار و ...، بازدید و بررسی مسائل و چالش‌های فناوری مجتمع فولاد ظفر بناب، شرکت در نمایشگاه بین‌المللی ربع رشیدی تبریز و حضور در سومین نمایشگاه و رویداد تخصصی عصر امید در سیرجان بخش دیگری از اقدامات انجام شده است.

رئیس سرای نوآوری فولاد، ذوب و نورد دانشگاه آزاد بناب خاطرنشان کرد: تفاهم‌نامه‌های متعددی ازجمله تفاهم‌نامه همکاری علمی، پژوهشی و آموزشی و طرح پویش با شرکت‌های همتا خودرو آذربایجان، شرکت جهان همتا سیکلت، شرکت روشن بنا، کایان پمپ انتظاری، فولاد غرب بناب، فولاد جاوید بناب و فولاد ظفر بناب منعقد شده است.

استقرار ۲ شرکت دانش‌بنیان در سرای نوآوری فولاد

وی با اشاره به اینکه تعداد دو شرکت دانش‌بنیان، ۱۰ هسته‌ فناور، ۶ واحد فناور و ۷ شرکت در سرای نوآوری فولاد و نورد مستقر هستند، اضافه کرد: تشکیل کارگروه عارضه‌یابی مشترک با اداره صنعت و معدن شهرستان بناب برای رفع مشکلات صنایع منطقه، گسترش روابط با صنایع منطقه به‌خصوص کارخانه‌های تولید فولاد و تأمین قطعات مورد نیاز از طریق واحد تراشکاری و فرزکاری سرای نوآوری و استفاده از طرح معافیت مالیاتی قانون جهش تولید برای رفع موانع و چالش‌های صنایع توسط اعضای هیئت علمی از برنامه‌های آینده سراست.

زرین طلای آهنگری افزود: از آغاز فعالیت‌های سرا تا کنون حدود ۷۵۰ میلیون تومان درآمد غیرشهریه ای از تولید قطعات فولادی مورد نیاز صنایع در مجموعه کارگاهای تراشکاری سرا کسب شده و استقرار دو شرکت دانش‌بنیان در سرای نوآوری که در مرحله تجاری‌سازی هستند، انجام گرفته است.

وی بیان کرد: یکی از مشکلات هسته‌ها و واحدهای فناور مستقر در سرا، برخوردار نبودن آنها از معافیت‌های مالی و گمرکی است که با حل این چالش استقبال به مراتب بیشتر می شود.

پیش بینی درآمدزایی سالانه ۳۰۰ میلیون تومان

رئیس سرای نوآوری فولاد، ذوب و نورد دانشگاه آزاد بناب با اشاره به تولید نسل جدید کولرهای آبی براشلس توسط یکی از شرکت های دانش بنیان مستقر در سرا که در مرحله تجاری سازی و احداث کارخانه قرار دارد، تصریح کرد: پیش بینی میکنیم تا پایان سال مجموع درآمدزایی سرا به یک میلیارد تومان برسد ضمن اینکه درآمدزایی سالانه ۳۰۰ میلیون تومان را هدف گذاری کرده ایم.

انتهای پیام/

کد خبر: 1247360

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =