به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، کتلت بادمجان و سیب زمینی یکی از انواع غذاهای ساده و خوشمزه ای است که با دستورهای متنوعی پخته می شود، برخی از افراد در تهیه این غذا از گوشت چرخ کرده استفاده می کنند و کتلت بادمجان با گوشت می پزند اما برای تهیه کتلت بادمجان رنده شده حتما نباید از گوشت استفاده کرد و بدون استفاده از گوشت چرخ کرده نیز می توان کتلت بادمجان کبابی تهیه کرد.
بیشتر بخوانید:
آموزش آشپزی / طرز تهیه کباب ته تالی یا تتالی غذای محلی اراکیها
مواد لازم برای تهیه کتلت بادمجان و سیب زمینی
مواد لازم مقدار
بادمجان ۲ عدد
سیب زمینی ۳ عدد
تخم مرغ ۱ عدد
پنیرپیتزا ۳۰ گرم
پیاز ۱ عدد
جعفری خرد شده ۱ قاشق غذاخوری
نمک به مقدار لازم
آرد سوخاری و روغن به مقدار لازم
طرز تهیه کتلت بادمجان
بادمجان ها را ابتدا کبابی کنید.
سیب زمینی ها را آبپز کنید.
پوست بادمجان ها را بکنید و خرد کنید.
سیب زمینی های آبپز را رنده نمایید.
پیاز را رنده کنید و آب اضافی پیاز را به طور کامل با فشار دست بگیرید.
تخم مرغ، سیب زمینی، پیاز، نمک، جعفری و پنیر پیتزا را با هم مخلوط کنید.
کمکم به مواد مخلوط شده آرد سوخاری را اضافه کنید تا جایی که مایه کتلت به دست نچسبد.
به اندازه یک نارنگی از مواد جدا کنید و در دست شکل دهید و در روغن داغ بیاندازید.
دو طرف کتلت بادمجان را سرخ کنید.
میتوانید کتلت ها را در سینی فر بچینید و با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد بپزید.
کوکوی بادمجان و سیب زمینی را همراه با نان تازه، ترشی، انواع دورچین و مخلفات سرو کنید.
نکات تکمیلی در مورد کتلت بادمجان
بادمجان قلمی و شیرین را انتخاب کنید.
می توانید بادمجانها را روی منقل کباب کنید یا برای کباب کردن بادمجانها میتوانید آنها را داخل سینی فر قرار دهید و در فر بپزید یا در ظرف هواپز یا سرخکن قرار دهید و بدون استفاده از روغن بادمجانها را خوب کباب کنید تا همه قسمتهای آنها مغز پخت شود.
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۴۰دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۳۰دقیقه می باشد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب می باشد .
نظر شما